i'm back

assalamualaikum !

semalam daftar kamsis dapat blok 4..tingkat !fuhhh ~ gilaa ~ makin kurus aku rasakan ! dah lhaa kecik ~elak2 orang pun tak serupa orang ! tapi semua orang kata ain memang makin kecik ~termasuk roomate ~
hmm :) takpelahh ~ saya tetap mcm dulu awak ~ fizikal berubah ~ perangai tidak berubah ~

harini pulak daftar pogram ~..
kat kelas 2.11 :)
Finall 6 paper ~ :)

wahhh ! wanie plak duit PTPTN dah masyukk !..


# jom makan :)

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011

 ASSALAMUALAIKUM ~

rini ain join segmen lyssa :)  SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011 ..






i. jurusan yg di ambil ? menyesal tak ?
ain ambil jurusan diploma pengajian perniagaan kat perlis ~
oke jgk lhaa jurusan ni sbb ayah pun seorang ahli perniagaan so ank sulung dy ni follow up lhaa kerjaya ayah..lagipun ain minat dalam kira2 ~
nak kata menyesal dalam jurusan ni tak lhaa ~seronokk taw ! sbb kita terlibat dalam bisness..

ii. nasihat utk mereka yang masuk U ..
U ni xsusah mana pun ~cme fully english ~biasa lhaa IPTA bkn budak sekolah lagi yer ..lagi satu dalam kelas mesty kena FOCUS pada pembelajaran yg di beri oleh lecturer ..
jgn nte da nk FINAL EXAM bawu sibuk nak cari lecturer ~POINTER pun kena jaga~rajin2 ulang kaji sebab di IPTA kita kena uruskan semua sendiri tak boleh mengharap sangat pd lect ~.oke :)


yang lain tuee JOM lhaa JOIN ~
tapi utk pelajar IPTA shaja ~

sebarang masalah click SINI  :)

Walking Talking

salam ~

tadi keluar kejap dengan dengan makcik,mama,adeq ila n adeq anis ~

nak tahu g mana ? g PUTERI HABOUR at NUSAJAYA tuu ~ tahu ke tempat tu ?
kalau nak datang ain boleh bawa pergi sna :)

sampai sana terjumpa kawan mangkuk ayam uh ! then call mangkuk ayam tu sekejap !
dy kata law nak nek kapal p jumpa kawan orang~..
ain ajak mama n makcik nek kapal ~ tapi dyoang ta nak !
FREE jee bukan bayar pun tak nak ~law dengan orang lain dah kena bayar cheq !

ada la sikit gambar ni !



 tapi kan baju asekk BIRU je kan ! mmg sah lepas ni byk baju warna Biru dalam almari ! warnanya lembut ! tenang mcm si pemakainya ! :)

abg kat belakang tu kawan ain ! 2 lhaa yang ain kata kawan mangkuk ayam !aiseh ! tapi KAKI NGORAT ! loklakk betul !...
#ikut suka aku je panggil orang mangkuk ayam !HAAhah !

credit to sesiapa yg berminat nak g :)

Segmen aku dan zodiak

salam everyone !

terbaca kat komen uh ~ then dy invite join segmen aku dan zodiak ~soo ain pun join sbb terasa kelapangan untuk menaip entry :)


blog ain ni mengisahkan tentang life ain dgn sesiapa pun ~
 tu sebab blog ni di nama TALK ABOUT ME & YOU.. banyak pengalaman yang mengajar aku erti kehidupan ..lagi satu memudahkan ain untuk berkongsi cerita dengan korang ~ life seseorang kan lain2 ~
oppss ! BERCELOTEHH je kan ! okee ~

ain dilahirkan pada 05/06/1993
zodiak ain GEMINI :)

dahh cukup tu aje kan yang korang nak tahu ?
*mcm sikit sangat ! hahah :)

careless kan !

selamat petang ~



adush ! cuak lahh nak check RESULT ~ takott ~
masing2 kata RESULT kua 12/12/11
buka PORTAL ~
sila masukkan no pendaftaran & no i /c ~
log in ----------->
BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM

YA ALLAHH ! alhamdullilah ! legaa ! LULUS ~ menjerit sakan ain !




RESULT FINAL EXAM SESI JUN 2011 dah dapat ~
ALHAMDULLILAH resultt ain oke ~LULUS&NO REPEAT
gembira sangat2 ~
ain dapat pointer 3.48 ~


parents,mkcik,maklang,maklong,atok kata alhamdullilah LULUS ~ tahniah ~

terima kasih jugak pada kawan2&lecturer ~ kalau bkn kerana korang tak de nya ain berjaya ~
terima kasih pada SHAH sebab ajar ain MIKRO :)
terima kasih pada fatin sebab sanggup dengar ain bebel dlm telepon kap sal ACCOUNT :)
kawan lain yang tak kena REPEAT ~tak apa pointer sikit janji tak kena REPEAT ~and TAHNIAHHHH !
SEM 2 KITA BUAT LAGI TERBAIK oke :)

kawan2 semua kata sayang pointer ain ~ lagi cikit jer nak dapat ANUGERAH KETUA JABATAN (AKJ)
hmm ~ sedeyh jugak lahh tak dapat AKJ ~sangat sayangkan !
POINTER amat bermakna walaupun hilang 1 POINTER !
FRUSSTttt jgkk lhaa ~

kepada kawan yang dapat AKJ ..TAHNIAH sayang ~ hmm ~ mood = JELESSShh sebenarnyaaa
ain bersyukur sangat LULUS dan TAK KENA REPEAT ~
berbaloi apa yang diusahakn ~

LUAHAN AIN : tak pa ain ~ sem 2 buat yang terbaik lagi ~mak ain kata akak tu boleh cume cuai je ~ lain kali jangan cuai ~

#credit to budak careless (ain) sebab tak jaga pointer

Segmen : Jom singgah dan kenal !



-LET's to READ :)-




telahh ditag oleh SHAM ~

ain pun JOIN tawww ! jom join :)

SYARAT :)

1.Follow and like Page NABILAMEDAN
2.Buat Entri "Segmen:Jom Singgah Dan Kenal!" , letak banner dan linkkan sekali.
3.Tag 2 orang rakan dan pasti kan mereka tahu.

ain nak tag :

4.Tinggalkan link entri korang diruang komen NABILAMEDAN

KLIK BANNER untuk sebarang masalah di SINI

Perkahwinan Noor Aqilah & Mohd Fauzan

assalamualaikum ~

hari ni ain nak kongsi cerita sedikit ~Ngee~

11/12/2011 merupakan perkahwinan Qila N Jan ~

ya ALLah ~tak ku sangka ~ pertemuan kita kali ini melihat kawan kita kahwin ~cepat sungguh  kahwin yer ~ cantik kamu berdua di ats pelamin itu ~qilah selamat diijabkabul dengan 2 lafaz ~
TAHNIAH lhaa sayang ~ nanti da ada anak jangan lupa JEMPUT kitaorang lagi ~
kita berkawan dari sekolah rendah ~ toptop ~ Contact nk KAHWIN dha ~
SERIUS mcm tak percaya kau dah jadi BINI orang sayang ~..
jaga diri yerr di samping suami tersayang ~.
SELAMAT PENGANTIN BARU n cepat2 lhaa menimang ank ~  HEHE ~

dapt jumpa semua cikgu n kawan2 masa sekolah rendah ~

CIKGU MAZNAH & CIKGU ROHA : ainnn ~~ bilaaa nakkkk tingggi ~~
*macam ni jelahh cikgu ~~ kecikkk jeww ~

# ain ni bila pulaakk nakk kahwin yerr ~ BERANGAN SEBENTAR :)

BERUBAH !

salam ~


harini ain akan pergi kuala kangsar ~ follow up mkcik Konvo ~hopely g senag dapat tenangkan fkran ~

2,3 Hari ni mmg tak lena laahh ain nk tidur~ enta lhaa kenapa dgn fkran ni ~
tak lain tak bukan asek fkkan sham ! SUMPAH ain kata dia BERUBAH ! Ain RINDU dy sangat2 !
msg jarang sekali ~ call pun HAMPA ~..

jangan cuba2 nk CABAR kesabaran sayang kat abiey ~

bagi korang mesty lhaa korang fk bukan2 kan ? maklum lahh dah duduk JAUH !
sorang kat SELATAN ~ sorang lagi kat UTARA !

*to lhaaa nak sangat bercinta JAUH ! kn dhaa ! ain..ain ! yang dekat ada JUAL MAHAL !
abg da pesan jgn pilih jauh2 ~ nk jugak ! kan dah RINDU tak kesudah ~

hmm ~~ too lhaa ~ yang dekat setia menanti tak nakk an ~ dy pun skrg kat N9 ~ JAUH ~ dy pergi sebab tak nak engatt kenangan KITA !

ain percaya akan ada kejernihan di dalam hati seorang lelaki ~
SABAR..SABAR..DAN SABAR ~

#THINK ABOUT HE ...