careless kan !

selamat petang ~



adush ! cuak lahh nak check RESULT ~ takott ~
masing2 kata RESULT kua 12/12/11
buka PORTAL ~
sila masukkan no pendaftaran & no i /c ~
log in ----------->
BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM

YA ALLAHH ! alhamdullilah ! legaa ! LULUS ~ menjerit sakan ain !




RESULT FINAL EXAM SESI JUN 2011 dah dapat ~
ALHAMDULLILAH resultt ain oke ~LULUS&NO REPEAT
gembira sangat2 ~
ain dapat pointer 3.48 ~


parents,mkcik,maklang,maklong,atok kata alhamdullilah LULUS ~ tahniah ~

terima kasih jugak pada kawan2&lecturer ~ kalau bkn kerana korang tak de nya ain berjaya ~
terima kasih pada SHAH sebab ajar ain MIKRO :)
terima kasih pada fatin sebab sanggup dengar ain bebel dlm telepon kap sal ACCOUNT :)
kawan lain yang tak kena REPEAT ~tak apa pointer sikit janji tak kena REPEAT ~and TAHNIAHHHH !
SEM 2 KITA BUAT LAGI TERBAIK oke :)

kawan2 semua kata sayang pointer ain ~ lagi cikit jer nak dapat ANUGERAH KETUA JABATAN (AKJ)
hmm ~ sedeyh jugak lahh tak dapat AKJ ~sangat sayangkan !
POINTER amat bermakna walaupun hilang 1 POINTER !
FRUSSTttt jgkk lhaa ~

kepada kawan yang dapat AKJ ..TAHNIAH sayang ~ hmm ~ mood = JELESSShh sebenarnyaaa
ain bersyukur sangat LULUS dan TAK KENA REPEAT ~
berbaloi apa yang diusahakn ~

LUAHAN AIN : tak pa ain ~ sem 2 buat yang terbaik lagi ~mak ain kata akak tu boleh cume cuai je ~ lain kali jangan cuai ~

#credit to budak careless (ain) sebab tak jaga pointer