lafazkan kalimah cintamu



Tajuk : Lafazkan Kalimah Cintamu
Pengarang : Siti Rosmizah
Penerbit : SR Publication
SINOPSIS 
Tengku Aqilah, seorang anak yang di sisih oleh bapa kandungnya sendiri. 23 tahun Tengku Aqilah hidup di perantauan membina kehidupannya sendiri. kepulangannya ke pangkuan keluarga telah membuka tirai luka dalam hidupnya. Tengku Ryan Ameer, jejaka tampan kacukan Inggeris melayu itu begitu membenci gadis ini, mereka tidak boleh langsung bertembung muka pasti perang mulut akan meletus. Tengku Aqilah sedar di mata Tengku Ryan Ameer begitu membara api  kebencian terhadap dirinya. Mampukah Tengku Aqilah mengapai kebahagiaan dalam hidupnya? Mampukah Tengku Aqilah terus menagih kasih dari bapanya? Begitu utuhkah api kebenciaan Tengku Ryan Ameer pada Tengku Aqilah?

kaki sentap by ain :)
menangis setiap masa lhaa baca novel ni.. pastu anggap si ryan uh abiey aku ~.. mmg kena lhaa kan.. sometime sweet,nangis,gaduh.. sampai tak terkeluar air mata dibuatnya sebab dah puas menangis serious ! korang tak caya ? BACA lhaa novel tu ~ di alu2kan .. sure nangis tak berenti.sayu hati..kesian qila..dlm masa yg sama kesian ain..hehe :) pengarang dy the bestt lhaa ! before ni novel aku dan dia yg cover depan uh kasut..pehh ! nangis terukk jugakk ~.. ! tengku natasha pulakk aku teringat kat ex dia ~ ayoyooo ! mati woiii ,, sorry2 anda tak tersenarai ..lala :D.. 

credit to BAUCER :) sbb aku beli guna baucer ! hehehe :D maseh2 :)