siapa suka timeline ?




i hate timeline !
menyusahkan lhaa ! serabott !..
markk kenapa buat cmnie :'(


arghhhh ! dilanda kerisauan !




final dah semakin hampir ! TAKOT ! sekejap je 24 jam masa berlalu ! tolak makan ..tolak tidur.. tolak dating .. tolak call bofie.. tolak sembang kosong ! now cuma tinggal lebih kurang 20 days ! OMG !
formula beriban2 kena hafal ! then hopely ia tersemat di otak sampai final .. tapi sem ni agak struggle sebab    6 paper .. 4 paper teori , 2 paper pengiraan .. paper teori tu yang membuat kan ain STRUGGLE sangat2 ! terpaksa korbankan utk catch up all topic .. hmm ! permudahkan segala pembelajaran ku disaat terakhir ni .. tak mao study last minit sgt2 ..kadang2 study last minute jgkk kan !.. STRESS abes..
rilex2 ! tamao STRESS nte kang lupa sgala yg dipelajari .. hmm .. 




FORMULA ! .. hmm ..kata lect mudah je nak ingat kalau paham konsep ..
TEORI .. mudah nak ingat kalau kita paham apa yang dia minta ..

STUDY SEMART okes !
goodluck tok kawan2 ain yg akan ambil paper yg sama dengan ain..
student DBS2A chayork2 :')

adab-adab menuntut ilmu




YA ALLAH BERKATILAH ILMU YANG TELAH AKU PELAJARI
PERMUDAHKAN LAH UNTUK AKU MENJAWAB PEPERIKSAAN 
FINAL 23 APRIL 2012

DOAKAN AIN YE KAWAN2 :)

hadiah


teringin pula orang yang tersayang bagi kita ni bunga rose..
..tapi ain tahu tak mungkin terjadi ..

:)

cukup ain tahu yg dia sayang kan ain:)


i'm not beatiful like a song :)





hye :)

oke BYE =.='

sukanya dalam hati


amboi ! seronoklhaa tu kan dah berbaik dengan buah hati .. sapa jew yang tak seronok weyh .. !
 kalau korang nak bergaduh sepanjang hayat ker ? takkan ? mesti nak berbaik jugak kan ..
walaupun dah berbaik dengan si dia .. tapi hubungan dgn kawan2 mcm keruh jaaa.. knp ? enta lahh ..biarlah rahsia .. biar kami je tahu :)

tamao dhaa buat perangai gilaa ! tulahh ego+ panas baran lagi kan ..kn dhaa ..

sampai kawan sendiri pun tegur ego lagi ! .. APEK oh APEK ! mekaseh ..
knp ? sbb ... adlah . kita je tahu kan ...hehe :)

credit to : my buah hati :)

rindu yang tertanggung


ain merindui awak ..
baru satu hari awak tinggalkan saya . saya dah macam orang tak betul !

rindu suara awak : suara yang selalu nyanyikan lagu untuk saya 
nak tgk muka awak lama2 : muka yg selalu buat saya ketawa , tersenyum
perangai awak : yg suka menyakat saya , suka buat hati saya damai

satu je tak suka : AWAK EGO , PANAS BARAN .

plss berubah ? 




sebelum ni saya pernah terlepas kata PUTUS ,,
saya nyesal .. tapi percaya lhaa saya hanya sayangkan awak , cintakan awak ..
saya betul2 rindukan awak ..
rindu pada mak abah pun tak tertanggung beratnya .. inikan awak berdiam diri cmni ..

Blogger Card Ain




terimakasih yang teramat kepada nabila medan sebab buatkan ain kad blogger :)
so sweet .. cantik sangat .. kalau korang nak korang tempah kat link yg dibagi tu :)
tapi ta tau lah kalau nabila bz boleh buat ke tak .. sbb dy kata da na naek sekolah :)




bila saya dah demam



semalam ain balik rumah..
hari ni duk berehat je kat rumah ..
bila dah demam semua  kerja ta larat nak buat .. dengan sakit mata , selsema.. erhh,,bila demam mula lah sakit2 badan.. semua serba tak kena..nak tidur pun tak lena.. aiseh..
pastu kat rumah masing2 semua demam ..



perlukan rehat yang secukupnya ..
BYE :)


ain rindukan mereka

assalamualaikum ..


petang2 mcm ni teringat kat mak abah .. tiap masa ingat mereka..selalu kat rumah petang2 

mcm ni kami duk sembang2 kat depan rumah .. kerinduan sangat kat mereka ! 



she is myluvly mother :)

he is my luvly father

mak kalau akak nak balik JB minggu ni boleh ? huh ! nak balik ! jiwa meronta-ronta lhaa !
kat rumah jarang sebenarnya ain bebual dgn abah ..
sbb abah selalu takda kat rumah ..abah kerja sendiri..jadi mmg tak lhaa abah nak ada kat rumah !
ain pula selalu merayap..ada kat rumah un mlm jewp.kadag2 petang tu balik dha..keluar sekejap jew.

RINDU SANGAT2 KAT MAK ABAH !
FARAH SAYANG ABAH DAN MAK !
FARAH AKAN BUAT MAK ABAH BANGGA !
AMIN !
DOAKAN KEJAYAAN KAKAK !

#Rintihan seorang anak yang berjauhan dengan keluarganya :'(

tanda seorang lelaki benar-benar mencintai anda



♥ Tanda Seorang Lelaki Benar2 Mencintai Anda ♥

1. Dia tidak malu untuk berbual dgn wanita lain, tetapi apabila berjumpa perempuan yg disayanginya dia akan ter'kelu' jadi batu jap.
2. Dia tidak suka melihat orang yg disayanginya berbual dgn lelaki lain walaupun teman nya sendiri.
3. Si dia sanggup menunggu anda walaupun anda sudah punya pacar kerana baginya selagi belum berkahwin tidak semestinya ...jodoh
4. Si lelaki akan menunggu anda walaupun anda menyuruhnya tunggu sampai mati.
5. Si dia tidak mahu anda menjadi 'couple' nya tetapi 'isterinya'
6. Dia akan menerima kekurangan anda.
7. Dia tidak pernah berasa bosan walaupun sudah berjam lamanya dgn anda.

♥ Wahai kaum hawa! Ingat lah mencari wanita yg menangis untuk teman lelaki nya 'RAMAI' tetapi nak cari lelaki yg menangis untuk wanita adalah 1 dalam 1000! Jadi hargailah lelaki yg benar2 mencintai anda. ♥





#sayang sayangkan abiey :)

bX-e0spcu

hukk ! kesedihan melanda ! tak boleh nak edit blog.. kuar benda alah ni .. :( apa benda bX-e0spcu ni ?

We are sorry, but we were unable to complete your request.

When reporting this error to Blogger Support or on the Blogger Help Group, please:

Describe what you were doing when you got this error.
Provide the following error code and additional information.
bX-e0spcu
Additional information

host: talkaboutmeandyou93.blogspot.com
uri: /b/preview
This information will help us to track down your specific problem and fix it! We apologise for the inconvenience.

Find help

See if anyone else is having the same problem: Search the Blogger Help Group for bX-e0spcu
If you don't get any results for that search, you can start a new topic. Please make sure to mention bX-e0spcu in your message.