harapan hanya tinggal harapan




lama jugak ain tak UPDATE entry kan .. takde hati lhaa sayang ..hati melayang kemana ntah ..lagi pun sibuk prepare utk FINAL EXAM for 23APR ni ! warghhhh .. TAKOTlhaa..
( DUP DAP DUP DAP ) .. cukup ke apa yg aku ulang kaji ni ? ya allah ,banyak nyee PROBLEMs ! tapi tak siapa memahami pung .. MAMA , ABAH , MAK , ABAH terimakasih berikan akak kekuatan ..

 " JANGAN MEMBERI HARAPAN KEPADA SESEORANG WANITA JIKA TIADA NIAT UNTUK MENYINTAINYA "


ANGIN tolong khabarkan padanya aku sangat merindui dia =.='


kata orang : 

Jika RINDUKAN SESEORANG , PEJAMKANLAH MATA dan UCAPKANLAH :

" Ya Allah Aku rindukannya keranaMu Ya Allah , Jauhkanlah aku dari perkara yang membuatkan aku lupa kepadaMu . Aku semakin mengerti, ‘JARAK’ ini bukan untuk menghukumku..tetapi ‘JARAK’ ini untuk MENJAGA aku dan dia..

Dengan ‘JARAK’ ini aku dan dia berjanji untuk BERUBAH menjadi yang lebih baik..

Dengan JARAK ini aku dan dia berjanji untuk MEMPERBAIKI cinta kepada Ilahi..

Dengan jarak ini aku dan dia berjanji untuk MENCINTAI Pencipta kami lebih dari segalanya..

Dengan JARAK ini aku dan dia berjanji untuk MENDALAMI Islam hingga ke akar umbi..

Dan Dengan JARAK ini jua aku dan dia yakin andai tiba saatnya nanti, aku dan dia akan LEBIH BERSEDIA untuk melayari semua ini dengan jalan yang diredhai.

#kalau lah dia baca semua yang aku katakan kan bagus .. tapi dia tak PERNAH ambik tahu ap yang aku rasa sekarang nie .