one night







gila tak gila ah . suka buat keputusan last minute katakan . duk melepak kat kedai makan .. ada minah tu ha cetus IDEA jom overnite ! tudiaahh aehh .. biar betik's weyh ? lastII on sajaa .. duk melepak kat tasek , alor star , dan yg mengecewakan tidak sampai SP kerana atas sbb tertentu ! kojaqq toll .. memang MOODY jaa masingII mase uh .. lastII p lee UP town a.s .. tuptup ! si kelin ni nak merajokII plak .. gedik's aekk !.nak beliII jelah .. dalam kete masingII diam then pergi makan . pastu balik rumah . aplagi . aku membuta lahh ! mana tak pnat DRIVE dari kol 6ptg - 2pagi .. jenuhh aeh ! KAKI krem ! tapi diam je lahh keperitan tu masingII pung penat .. yang aku tau aku tidur ats katil empuk ! haha :D 
ni bukan overnite , ni night at home . maap lee yer sayang :)
ain SAYANG korunk ! muaahhehehe ..



berbaju hijau tu lynn , berbaju merah itu saya : cik ain , berbaju purple itu hana dan berbaju putih itu ogie dan phtographer syaza :)

 in cityplaza,alorstar : 9.30mlm



klik here more photo :)







#ENTRY PENDEK's bye 

credit : sham gila ! heeee :) luvv u tawu :)