transformasi berlaku di sini









halohalo ! nak kopi ke milo ? dah makn ke belum ? ain nak belanja makan ni .. jom ler .. hehe .. 
pagiII lagi ain sudah stalker blog kak lyssa tadi .. then terpandang di comment kak lyssa ada pembaharuan .. ( kak lyssa meletakkan comment MUKABUKU disitu ) apa lagi ! nak jugakk kak lyssaa !  nak jugak ! cantikk .!

ain pun PM kak lyssa :) 






siap je entry kak lyssa tu ..ain terus buat .. then fedup jugak sebab tak jumpa ID muka buku !.. lastII godeh mana yg patot then jumpaaa ! sukasuka ! dan tutorial kak lyssa tu menjadii :) terima kasih banyakII kak lyssa ! 

Lepas ni mudah lahh korunk nak tinggalkan comment kan kan ? testing testing :) YAHOOOOO :D







nah ! ni tutorial kak lyssa :
Cara Pasang Kotak Komen Facebook Di Blog

credit to kak lyssa faizureen