Beginikah rasanya ?

Kepenatan amat terasa selepas kenduri kak balqis and abg ijanz . tudiaahh .. sakit kaki , badan , semua sakit sbb tak cukup tidoqq . yg tak leyh blah dan lagi maen kejarII malam buta dgn sham nor ! macam CHILDISH kan ! Soryy Sebab Menyerabutkan Keadaan Pada Mlm semlam ! HAHAHA :D sengaja :) 


 Bila Dia Disisi Saya :)

Bersama Anak Buah Dia :)

Bahagia Kah ?  WinkWink :) Tapi Ada Orang Cuba Memusnahkannya .
 Tak Mengapa . Hadapi Dgn Hati Yg Tabah :)
Saya Akan Terus Senyum Selagi Saya Masih Mampu Mengukir Senyuman utk Orang Tersayang :)


Sukasuka jaa :)

SELAMAT MALAM SEMUA :)

Wow !










weewiit  apa kejadah nya aku MIMPI masuk NEWSPAPER sbb BLOG ? hhahaa .. gila bakk haii ! .. yg aku tak leyh blah dalam mimpi aku tu mesti ADA SHAM ! what the fish ha ? TA DA org lain ka nak NYEMAK dalam mimpi aku .. kotII artis ka , yuyu ka , kak lyysa ka .. CUN jugak .
 ini SHAM .. ? aisehhmann ,. yg lain mama , abg yie , kak nonie and baby alya . agak merapu lah aku mimpi kebelakangan ni . aiyooo ..ap kes ni sayang ?


HAHHAA ! entaa paperr kan :)


Then Penerbit change dreesup aku suwuh pakai DRESS ! warhhhhh .. ap Bende ni ? 


Cun gak ! 

#oke MIMPI mainan tidur ingat tu

wordless wed #3


 Ain Dah Tak Sabar Nak Balik Rumah 
Nak Jumpa OPAH + UTEH + INA + SANI 
Even Diaorang Bukan Family Ain But Aku Cepat Rindu Dengan Orang Yang Dah Rapat Dengan Ain :)
Minggu ni abeskan masa dgn Family Sham :)
Minggu Depan abeskan masa dgn Family Ain :)


menakutkan betullah


asalam , ain nak kongsi something kat korang . mlm tadi aku mimpi dipatuk ular .. lepas tu mimpi ular masuk dalm rumah plak .. mau aku tak menjerit .. tapi tak tahu aku jerit betulII or tidak .. tu ngigau namanyaa .. HAHA.. lepas tu mimipi ular kejar aku . perggh ! . lagi aku seriau ..yg tak boleh tahan dalam mimpi tu ada SHAM ! oi ! SHAM asek masuk dalam mimpi aku jew ! . xsok betul  
then bangun jew aku pergi search tafsiran mimpi yg aku dapat tu . 


mimpi ni kadangII mainan tido . lau org dolu dolu cakap akan dipinang .. warhh ! sapa nk pinang aku ni ? oi aku tak nak kahwin awai lahh weyh .. HAHAHAHA .. selepas beberapa minit aku search ni 
yg aku dapat :

GELI PLAK AKU TGK ULAR


Tafsiran mimpi mengenai ular 

✿ Jika bermimpi digigit ular, maka pertanda akan mendapatkan pasangan hidup.
✿ Jika bermimpi melihat ular yang banyak, maka pertanda akan mendapatkan kebahagiaan yang tak terduga.
✿ Jika bermimpi dikejar ular, maka pertanda ada seseorang yang mencintai Anda.
✿ Jika bermimpi melihat ular masuk rumah, maka pertanda akan kedatangan tamu yang membawa kebahagiaan.
✿ Jika bermimpi dililit ular, maka pertanda akan melaksanakan hajat.

NOTA KAKI : waallahuallam , len kali sblm tidur basuh kaki ! HAHA 


akhirnyaaa !SIAP juga ! .. selama 3jam lebih hampir 4jam jugak lahh .aku cuba mengedit semampu yang mungkin .. edit yg basicII jeww . bagi ringan + interesting + apII lahh hehe .. MAAP lahh ANA .. cm xoke jewpp ain EDIT .. tapi ANA kata LAWA .., HAHA .. lastly jadi ini 





Background hijau + Scroll Hijau + Tulisan Hijau + Border Hijau 
Everything Hijau lahh ! ..Sebab ana minat warna hijau kan kan .. HEHE
arhh . penat . ana kena banje ain makan ni .. sbb ain cuba yg sebaik mungkin 
xdokk ehh .. ain gurau je tau ana 

KORANG STALK lahh dia oke byee 

HOLIHOLIDAY in KLATE


indahnya suasana di pantai , melihat matahari terbit lalu memberikan cahaya kepada semua penduduk BUMI . cehhwaah! .. hehee . seronok lah pulak duduk kat belah PCB ni . dekat gn pantai katakan . suasana kat umah pun aman damai . takde kesibukan kat bandar tu haa .. 
ain bertolak ke kelantan khamis lepas 3/5 with nurul syamimi .. macamII dugaan dilalu , dengan perangan laki duk blkg kami buat onak + dy p bukak kasut = perghh ! BUSUK ! ditambah lagi dengan tayar bas pecah , laju gila dy bawak naseb baik nyawa ada lagi , bernafas sampai sekarang .. 
YA ALLAH .. sabar wahai hati .. dalam pukul 6ptg sampai ke kota bharu :) alhamdullilah .. kat PCB ni rumah tokmek mimie <3

sepanjang kat PCB ni , aktiviti nya tak duk rumah sgt . heee :)  mkaan kat cini sedap + murah :) 
ain belajar menconteng batik dari tok mek . perrhh ! FIRST TIME conteng batik hasik tangan sendiri .. KESORONOKAN melanda ! cantik pulak hasil NUR FARAHAIN RUSLEE .. heeee ( PERASAN ) tapi betul hahaa ..mak uda pun kata da pandai pun ain menconteng batik's 




pastoo semalam pergi shopping barang cikit tuk rumah KEDAH n rumah JB ..  boleh tahan shopping sampai ta ingat dunia . nek lenguh kaki . yang penting PUAS ! .. PUAS MERANTAU .. petang cikit pergi melepak kat PCB .. menenangkan fikiran yg agak serabut beberapa minggu lepas . melihat aksiII pengujung yg datang . mcmII kerenah termasuk lahh saya .. tapi sayangnnya tak abes ROUND agi .. kelenguhan kaki . kekejangan otot =.='



dan harini duduk RILEX kat rumah .. ptgII sikit bawu kua kot .. :)  

#credit to KELANTAN , beshh <3 percutian yg pendek tapi menyeronokkan :) 
kawanII ain jom ler kesini :)