bersama roomate yang menggila kekadang

sebenarnya semalam tak terlintas un nk pergi PADANG BESAR . bila fikir2 balik takkan keluar semata2 nak beli tiket kan ? amik kesemptan p shopping yoww ! ngeee .. masuk je pasar tu TAKDE MOOD shopping pun . duk pusing2 lama2 baru ada feel nk shopping .. HEHEHE ..

 ni nisa mek adam .. hehehe :D datang padang besar semataII nk TEDDY BEAR :D korang rasa dy dapat tak TEDDY BEAR dy ?



 ROOMATE yg selalu berkelahi :D

 akhirnyaa dapat apa yg dia inginkan .. heee


ada sesiapa nk belikan utk ain tak ? heee :D
omey macam saya kan :P



masing-masing da penat dah ni .. sorang minta macam 10 orang minta .. satu kedai dekat stgh jam mahunya . HAHA .. ini bukan pembaziran tau :) ini namanya memuaskan diri .gasak laa yerr ..  yang pakcik akmal tu pula minta macam2 .. haishh ! PENAT MENCARI . heee

#notakaki : puasa2 gak . shopping2 gak . mulut jgn nk BUKAK ! . :P