Percutian 4 Hari 3 Malam

Baru dapat REHAT harini .. AHH legaa . tak yg tak best family semua dah balik JB .. hmm . sedeyh . nak ikot balik .. tapi apa boleh buat ayah kena kerja dan adik2 kena sekolah .

bertolak dari JB ke KEDAH rabu petang  . dalam pukul 3 cm too da gerak ke highway untuk meneruskan perjalanan . 10 jam ke KEDAH abah yang drive . gila kentang . ada REHAT laah jugakk . rehat kat RnR Ayer Keroh . :) makan masing2 lapar ..

*CANDID time :)

meneruskan lagi perjalanan hingga ke PERAK ..adik2 semua da tidur . aku , abah je tak tidur lgipun aku teman abah drive .. sempat lagi kau berkaraoke sbb BOSAN wow . lama gilaa tawu .. sampai TAPAH rest lagi . bangun tido je minta Daily Fresh . ngee

singgah GURUN makan lagi . aku lapar . hehe . alamak bang maen2 sweet2 yaaa :) TAK LAYAN . malas . not my test * BAJET gila ae ? sukati akulahh . eeee .. then direct terus ke rumah alor star . sampai2 terus tidur ..

khamis paginya bangun awal untuk daftar kamsis di PTSS .. abah n mak lahh yg anta :) dah siap daftar .. dapat pula bilik tingkat 3 .,asyikk lahh :) seronok wanie n nisa . heheeee .. kemas2 bilik .. cabut balik kedah semulaa .. petang tu p jalan2 kat bandaraya alor setar . bayangkan carik maidin nta p mana ntah . HAHAHA .. pastu p makan my parebts banje sbb dapat pointer baik :) sampai uma makan lagi mak sham masak .. aduhai . kekenyangan betul :) mekaseh ..


*tima kasih banje makan :')
dan jumaat  pula daftar Program .. mai lagi dgn parents . heeeeeeee ..bertuah nur farahain ruslee kan .
# diperli anak manja . oke saya mengaku :)
balik bilik kemas barang semua .. dan my mom call said da siap belum ? bawu siap kemas . then mama mai amek bawak p padang besar :) wahhhhhhhhhhhhh .. BANJE akak ekk ?




 *wahh abah jadi superman kata adik aku .. HAHA



dah penat bershopping balik ke chalet di tasoh lake resort :) my parents suka pemandangan kat situ .. petang2 jalan amek angin situ . *byk **** lembu ! buat spoil HAHAHA :D tapi okelahh tempatnyaa . bilik un okee :)
 mak dan abah dating yer . * KANTOI :)



 cian terjatuh . kata adik anis tulaah BAJET sangat ! hahaa ..
maen lawan baling batu kat tasek . pusing2 terjatuh .



dan harini my family balik ke JB dhaa :( hmmm ..mama pesan belajar rajin-rajin .. dgn sayu je lambai mereka balik ..tak boleh ke mak abah duk sini terus ? hmm


#notakaki : percutian yg singkat tapi menyeronokkan dan menyedihkan bila mereka tiada disisi .
 YA ALLAH lindungilah perjalanan mak dan abah pulang ke JOHOR BHARU . amin . hmm