SURPRISE !

asalam :)


semalam ain call kawan suruh amek kt kamsis coz ain nk wt suprise dekat dia . macamII ain bagi alasan kat dia . sayang tak boleh balik mlm ni b . esok ada kelas . tinggal sorang la apa * SEKALI BETUL TINGGAL SORANG BARU TAHU ! hahahaa . bukan selalu buat SURPRISE kan :) 

sampai uma je masuk bilik letak barangII , siapII mandi semua then tidoo . HAHAA . betapa jahatnya . 
tootott * message masuk 

" sayang kenakan abiey yer "

selamba je balas #
HAHAHAHAHA :P

dia nek geram kat ain . kol jewpp ! baru lah ain kua dari bilik .. slalu dia pekena ain . la ni . ain pekena dia . baru adilkan , padahal mak adik abah y=tahu ain nak balik .pandai juga depa berlakon utk ain , hehee

duk sembangII dgn dia , mak and abah , duk online sesama , duk tgk tv sama .then dy bukak lagu ni -->


pastu lirik semua ditukarnya .! BERDEKAH ain . hahaa . 
" tuhan jagakan dia , dia WIFE aku kan tetap milikku " 
adoii . biol dia ni kan . ain ngalan typo je kan b? dy geram p cubit . xde masa nk mainII agi !
warghh serius . oke diam jewp. dgr je dia nyanyi . hehe :)

#notakaki : semoga kebahagiaan ini berkekalan . amin .