Segmen : 1000 KASIH BERTAUT 2013

*KLIK BANNER UTK JOIN*

selamat pagi semua :)

pepagi lagi akak wani dah invite ain utk join segmen ni ! heee :) kira kejut bangun pagi la yer kak ? #macam tahu tahu bangun lewat :P Dengan berbesar hati ain join segmen ni :)

soalan yang diajukan adalah Nyatakan apa erti Kasih Sayang dari sudut pandangan sendiri ?

sayang yang ain paham utk bf/gf ni  bukan lah mengorbankan segala yang patut dikorbankan #hahaa . contoh maruah . selagi kita belum ada ikatan sah jangan sesekali say kita sanggup berkorban apa saja untuk nya . itu adalah tidak benar sama sekali . oke sayang :) sayang ni banyak kot sebenarnya . Yang ain paham wujud sayang bila kita boleh bertolak ansur , saling memahami , ain bagi contoh mak ain ;) #ratu hati ain . macam mak kita paham kita  . Mak cuba penuhi apa yg anak dia nak sebab mak taknak hati anak dia terluka . betapa sayangnya kan mak dengan kita ? tapi tahu tak perit dia nak tunaikan permintaan kita ? pernah tak kita fikir ? itu lah sayang mak kepada anaknya. heee :) dah cukup 
#sedih ingat mak kat rumah . jauh . hmm