Hari Keluarga Anjuran Jabatan Penerangan

YA ALLAH , penat tak terkata sepanjang program hari keluarga dan harini 11 / 12 / 2012 berakhirnya program ! selama 3hari kot berlangsung . hehee .

Hari ahad 09 / 12 /2012 berlangsungnya futsal yang terdiri 6 kumpulan ,

JOHAN : DAMAI 4 : mustaffasham ( ketua )
NAIB JOHAN : DAMAI 2 : rusydi ( ketua )
PEMAIN TERBAIK : syamil sairi
PENJARING TERBANYAK : taufiq nor




pada hari isnin 10 / 12 / 2012 sukaneka




acara bola tiang


 acara pukul air dalam plastik



 acara isi air dalam botol




banyak lagi acara lain . cuma ni je ain masukkan :) heeee . terlampau banyak . mmg penat sgt handle budak-budak kecil .

isnin malam : BBQ TIME





kipas kak , jangan tak kipas . habes bau asap baju . keja makan je kalau da jaga BBQ ., heheheee/

sampai ta tidur sampai keesokannya . mlm kami berkaraoke sampai kol 5 pagi ., gilaa ah . 11 / 12 / 2012 pertandingan mewarna ,pertandingan gubahan , perasmian tabung gaza , pemberian hadiah , segala ucapan daripada pihak tertentu dan majlis penutup .







 pertandingan mewarna



 ain dapat tempat ketiga dalam gubahan sejadah ! yeahh !







dan sekarang majlis gotong royong , simpan segala barang yang telah diguna !

#sempat lagi UPDATE even baru je abes majlis tengahari tadi . hehehe . ! enjoy the post :) 

CUTI SEMESTER

Assalamualaikum



Sepanjang cuti sem ni ain agak busy langsung tak bw , tweet , fb using lappy . Almaklum line 3G xde . using BB uon ada line EDGE jewpp . nk online pkai lappy un line semput . HAHAHA .

cuti ain dipenuhi dengan byk aktiviti yang sememangnya diluar kemampuan ain but im trying to do. 
Pagi tadi ain handle FUTSAL , hari esok n selasa pula family day . SUKAN yeah yeah ! 

dalam bersuka ria , menanti result yang sudah keluar ,. arghh ! takot nak check result . RISAU ! hmm

dan maaf untuk contest , segmen yang ain tak join . sorry a lot ! 

oke lah , nanti ain update lagi

#maaf entry serba pendek . muaah :*