Blog List Tak Gempak 2014


KLIK BANNER UTK JOIN

*takut ain tgk muka dy ni haa.. HHAHA

Tarikh Tutup : 10 malam @ 31/12/13 

Pencarian Sponsor Special GA 2014 | TAMAT

 Assalamualaikum.

Hari ini Ain nak buat pencarian sponsor untuk Special GA 2014.
GA akan berlangsung selama 2 minggu. *ikut situasi

Jenis Hadiah Sponsor :

Pelbagai jenis hadiah yang bersesuaian di alu-alukan. Contohnya :

 Pakaian
 Doodle / Header / Design Blog / Cursor / Banner
 Button badge / bookmark
 Novel
 Topup
 Cash $


Hadiah yang lain boleh jugak tapi bagitahu Ain dulu lah sebab nak tengok bersesuaian atau tak.
Korang PM je hadiah yang korang nak sponser utk GA ni.

Sponsor boleh bagi 3 syarat jer


 

Dan semua sponser akan dibacklinkkan .

Kelebihan Join Giveaway dll :
 Dapat tingkatkan trafik blog
 Dapat tingkatkan bilangan follower
 Dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain
 Dapat hadiah dari GA jika rezeki memang milik kita
 Dapat penuhkan entry semasa idea tak ada dengan jpin GA dll laa yerr

Jika ada yang berminat and sudi boleh lah PM ain 
before 30 / 12 / 2013
Nama :
Link blog :
Barangan sponsor :
Untuk berapa orang :
Syarat kepada peserta : 
Thanks bebanyak kepada yang sudi sponsor Special GA 

*update 17/12
*update 25/12
*update 27/12
TAMAT
Sekian Terima Kasih.

Aktiviti Mid-Sem ainruslee

Sepanjang cuti Mid-sem banyak aktiviti yang ain buat .
Dah macam ada laki kt rumah . padahal xde ... Mulut pula qeja nak makan , apa lagi masak lah dah... tu kuat membebel bila ada tak kena . hahaha ... duk wt persiapan itu ini lah . macam nak kahwin gayanya . tapi Daq un .. 

Moment yang paling besh dengan kehadiran warga baru iaitu baby boy : 
Mohammad Shaffie .



Second Moment : Majlis Tahlil utk atok

Atok ain da sebulan terlantar kat atas katil . Tidak disangka . Tak tahu sakit apa sebab doktor kata atok sihat . Tapi hakikatnya ... Semoga atok cepat sembuh . cucu atok sentiasa doakan atok sihat . *hmmm http://matcuoi.com

ada kek yg ain buat khas utk atok sempena hari lahir atok pada 27 Disember. *try upload tp phone tak kasih bluetooth http://matcuoi.com

Third Moment : Majlis Tunang ( Entry sebelum nih )

Fourth Moment : Balik perlis kerna terpaksa

Mengertilahh urusan ku di rumah belum selesai dah kena balik Perlis . hmmm adat blajaq jauh . Perlis-Johor . Takpe Last sem dah . Semoga kat sana semua okeoke . akak kt perlis ni oke jer . InsyaAllah

Majlis Pertunangan abang sedara | BERGAMBAR

Selesai sudah majlis pertunangan abg sedara with kak wawa . banyak gambar je . malas nak cakap . ngeee..



 mak long sarungkan cincin tunang di jari kak wawa 

 Baju ikut tema what .. :)



 Dulang hantaran pihak lelaki (kanan) dan pihak perempuan (kiri)

Time kitaorg bergedik dengan camera . kehkehh 







lepas ni sapa plak ?
farah & amin or kak dayah & ??? or lin & ?? or kak azie & ??? .. hahahaa :)
Nama ain ta tersenarai sebab nak nikah terus *gatai . kahakaahhhkkahh .. hukk

Pencarian Sponsor masih dibuka

Assalamualaikum ..


Maaf ain agak sibuk cuti mid-sem ni . tak dapat nk follow up sponsor secara personal .
Bagi sesiapa yang mahu jadi sponsor GA ainruslee & hanazakaria boleh dapatkan info di
http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/pencarian-sponsor-special-ga-2014.html
Bagi yang sudi boleh je terus PM ain di FB yerr..

Tarikh pencarian sponsor akan tamat pada 30 December 2013 .
Sooo.. jom la tambah follower blog anda serta naikkan tarif blog anda dengan menjadi Sponsor GA ain nih .. ngeee


#entry PENDEK . 

isu FOLLOWER hilang

Asalam ,

Pagi ni STALKER FB blogger . Tengok ramai yang update FOLLOWER hilang .. Aippp awat tak pelik kan ? Mungkin FULL kot . Almaklum famouskan . FOLLOWER cecah 10k+++++ .Then tiba2 hilang lagi frust . KAHKAHH ..

mungkin blogger update kott .. tapi ain buka blog ain ada je follower .



Tapi tup tup terus hilang .. abes lahh 740 follower tuu .. aishhh ... bukan senang orrg nak follow . kita tak famous pung kann . brrrrr ...

#bersabar jela kalau hilang tu . server down kott.

Giveaway Akhir Tahun by Cik Hawa

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Click Banner for join this Giveaway

Giveaway Akhir Tahun by Cik Hawa di sponsor oleh Dyanuraz | Ayati Nasir | Dedeq | Dila Ella | Ina Nailofar | Sutera Qaseh | BudakVanilla | Mc Wanie | FD | Nazirah | Nurul Awatif | Hana Jalil | Iman | Arrien | Dayana | Farahain | Diana | AdikDayah | HusnaZulkepli | Norhazlina | SyiraLokman | Mama Darwish | Diyana | Fasihah | Maisarah Ibrahim | Bonda Qalish
Meh ramai2 pakat join GA ni. Hadiah yang ada semuanya barangan pos dan topup.
Klik untuk tengok SENARAI HADIAH
Tamat pada 31/12/2013.

Pementasan Teater Nakal Bukan Jahat

Assalamualaikum ,

Semalam ain dan rakan lain pergi tonton teater nakal bukan jahat,  Sebenarnya pementasan ada ulangan disebabkan permintaan ramai . Anjuran kelab keusahawanan PTSS. Maklum mmg besh gila teater ni.. Tengok kali kedua ni pun mmg gelak sakan. Ada additional scene la yg baru ni .

Antara watak yang ada : Mat silau , Din Bulat , Mat Janin , Lan Jibek , Pan Ndak Hussin , Jusoh , Mila , Tipah peleot , Asmah la kot . tak igt watak g satu ni ..













TAMAT ! 10 Rating for this teater