Aktiviti Hari Minggu Cik Ain

Assalamualaikum !

Bola dan Bola dan BOlaa . BOoooLaaa !
Luaskan Kuasa Mu Johor ! JOhor JOhor :D
Ni masa JDT menentang PAHANG ..
ceh baru update ! . hahahah

 My Bestie 

 With si Emy ..

 Izan Amany and her daughter



Kemeriahan terasa disini !
#Luaskan Kuasamu Johor
http://www.johordt.fc.my/

Sudah Sampai Masanya

Dah nak abes rupanya latihan industri ! aisehh . REPORT ? dalam proses laa kawan . Semakin hampir dengan penghujung semakin banyak pula kerja yang diberikan dan semakin banyak pula tomahan yang diberikan . Aplah naseb budak praktikal ni . Tak apalah masuk kanan keluar kiri . hehehe . Yang penting pemarkahan daripada penyelia itu . Biar org nak kata apa janji kita buat apa yg disuruh dan yg disuruh dirajin-rajinkan membantu .

Tetapi korang mesty ta sabar nak abes LI kan ? abes cepat pun presentation dengan lect garang ouhh . hahaa

Nanti tiada FARAH si rabun . DAYAH si loud speaker . KAK NADIA si sindrom . KAK A'AH si gemok . semua da gelaran tau . hehee . mungkin mereka bakal dirindui oleh aku ataupun staf . HAHA !

Encik Idris pula kata budak kecik yg AGGRESIVE , pandai je bercakap . HAHHA .jgn cik idris . nte rindu rinduan .

Sudah sampai penghujng ! Presentation minggu depan . Slide dlm proses . Hopely mereka mereka membantu :) 

Hari Minggu Ain Ruslee Bersama Keluarga | Entry Bergambar

Assalamualaikum ,

Minggu ni penuh dengan aktiviti beriadah.  Maklumlah adik lelaki main bola sepak sekolah (smkdmys) bawah 18 tahun masuk final  dan adik perempuan yang bongsu pula main bola jaring (skks ) masuk final juga ..

SMKDMYS merupakan juara sekali lagi dalam bola sepak bawah 18tahun dan 15tahun.
SKKS jatuh kepada tempat kedua bola jaring bawah 12tahun apabila kalah 4 mata dengan Parit Selangor.






 Pemain bersama cikgu anuar sani dan ustaz mat shariff
 Barisan Pemain Smkdmys 






disertakan video utk menghibur pembaca entri ini .



TAHNIAH kepada adik ain ( rusydi ruslee , mustaffsham ruslee , nur anisah ruslee ) 
mencipta nama untuk membanggakan sekolah .



Giveaway by DI #2


have a nice day :) 

happy for GA :)

Segmen: Saya nak tempah ruang tapak iklan percuma!!

jalan-jalan , golek-golek . Assalamualaikum

klik banner utk join :)



My Family | Video | Enjoy The Show

Hey !Saya Ain .
Ini adalah keluarga besar saya :D

Sports Planet Senawang , Seremban | Entry bergambar

Assalamualaikum ,

Pada Sabtu lepas Soccer Extreme telah menghantar team futsal di Sport Planer Senawang , Seremban Anjuran Karnival Futsal Milo Hidup Bola Bawah 12 & 16 Tahun . Soccer Extreme menghantar 3 team dan adik lelaki ain turut terlibat di dalam tournament tersebut . 


 Soccer Extreme A - jersey putih merah

 Kanak - Kanak bawah 12 tahun



 Soccer Extreme B - berjersey hitam








Sayangnya kalah disuku akhir . Selepas ini , team Soccer Extreme akan mengikut tournament di MELAKA pula pada 13 April 2013 . GOOD LUCK ! hope kali ini sampai ke FINAL dan jadi JUARA !