Macam - Macam Masalah

Asalam .

Hari fes dan mlm pertama kat perlis dah mcm2 berlaku . Tak ley tido . Tangan lenguh . Kaki Sakit . argghh ! Asal balik perlis je jadi cmni sampai suruh mak tunggu sampai abes presentation baru balik JB .

Naseb baik ada mak dan abah mmg memahami apa yang ain alami . So mlm ni depa tunggu lagi kt hotel tu sampai ain abes dan selesai presentation. Tapi klu esok tak setel juga tapela mak balik dulu , ain balik kemudian. Hakikatnya makin parah la aku =='

Dan harini juga penat naik trun tangga . warghh ! Dah lama tak exercise naik tangga selalu Jogging jewp. Penat juga menyelesaikan report yang entah berapa kali print . Melayang duit . Duit ku Melayang .

Cepat lah Abis ! TENSION sgt dah ni duk kt sini . aduiii .

Terkejar sana Terkejar sini . STRESS betul ..

Apapun tak sabar nak balik JB . Tak sabar nak tunggu ini semua selesai . Bye.

#hatilara.