Giveaway Cahaya Ramadhan


TEKAN BANNER UNTUK JOIN
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :)
  • Pilih 2 Hadiah yang menarik Perhatian Korang
  • 29 June 2013 sehingga 18 July 2013
  • Thankyou Sponsor !
    NurAlja , Sally Samsaiman , Hathirah Hassim , Pretty Little Badges - Unique & Cute Design , A'in She'da , Anis Farhani , Blog Erry , Shamimie Johari , Alyaa Najlaa dan Fathin Rosli | NR Collections

    Segmen bloglist Julai & Ogos By Cik akak


    *klik banner utk join*

    yeahh ! saya menang GA !

     Siapakah pemenang GA aqma craft sebelum ni ? tertanya2kan setelah sekian lama join GA .. dan akhirnya .




    Alhamdullilah . tak sangka nama blog tersenarai and boleh menang GA aqma craft ..

    Sampaikan owner blog tu hantar cbox dekat 3x then arini bru buka and nak tuntut hadiah :)


    Jom Design untuk hadiah tu .. agak nk wrna apa erkk ? cmne yer ? hehehee ..

    #thanx GA

    Late Birthday Party





    Assalamualaikum ..

    Bufday da lama lepas ( 5 June ) tapi kengkawan still nak sambut bufday ain .. Seronoknya ! Heeee .Terimakasih lynn , mimi and ana ..

     
    cake ice cream coklat . nyum nyum 
    Macam-macam wish diaorang bagi ..

    SEMOGA CEPAT TINGGI yang paling TOP ! hehee

    *semoga cepat tinggi nahaaii . rendang pun okeoke :)


     
    potong kek ! yeah :*

    sesi suap menyuap . HHAHA ! macam kahwin kan .. but today i will be a princess . muah
       


     
    eating :)







     

    Today ! pakai elok - elok class cancel . ohsem :)
     
     

    #ceria bila ada sahabat seperti mereka . terimakasih :) iloveyou . muaah .

     tag : Lynn Zakaria . Syamimi Zainuddin . Farhana Zakaria

    Semester 5 bermula

    Happy Saturday :)

    Hari ini merupakan hari ke 3 ain duduk kat kamsis PTSS . Selalunya lepas daftar ain balik rumah #maklum dekat . HAHA . tapi disebabkan duduk 2 orang je kesian lah nk tinggalkan roomate sensorang kat bilik. Kang apa-apa jadi susah pula.

    Khamis lepas datang daftar kamsis . Penuh gila kamsis ! Sana sini orang maklumlah kemasukan sem baru kan ... Pastu dah daftar dapat aras 4 . makk oii . Tingginya . hukkk *tak larat nak angkat barang .. Kesian kat mak kena tolong angkat brg . pastu mak terus demam2 sampai lutut ketaq .. ain un demam + selsema + batuk . hmmmm ... pastu berjauhan plak ng buahati . lagi PARAH ni .. ngeeeee . Buahati pesan belajar rajin2 . focus . tak yah nak fikit benda tak sepatutnya . tak dapat 3.5 JAGA ! huarggh ! UGUT ! akan ku sahut CABARAN mu itu ! amin ...

    Then semalam daftar modul di Dewan Harum Manis . Ramai orang jugak ! haishh ! Poli lain daftar online je . tapi kita masih duk beratur lagi dengan cara lama . hmmm . Macam biasa kalau dah buat dekat Dewan , comfirm buat SPOTCHECK ! dan macam biasa juga ain dan lynn tidak memakai stokin . HAHHAA . sahabat lain duk kata takde muka orang lain . muka korang juga . *muka tak malu . *pinjam stoking . hahaha .. Kalau tak pakai mmg xley masuk dewan laa kannn ..Alhamdullilah Sem 5 ni ada 5 subjek je .. Final Just 3 Paper . Focus focus terhadap 5 subjek tu , Mudah-mudahan . amin .

    Dan Harini Masa untuk mengemas bilik . Hari tu sampai2 tak sempat nk mengemas dan tak larat .. Naseb baik bilik kecik je sebab duduk dua org jewww ..
    #happy kemas day ... TIRED day . huaaaaaa


    #WELCOME BACK TO PTSS ;* kiss sikit . muahhmuahh . hahHAHA

    Pen Dan Buku Bertemu Semula

    Assalamualaikum ,

    Mlm ni abiey balik rumah ... yeayy ! tak sabar nak meet *tapi itu pun kalau dy balik hmm ..esok pula pepagi dah balik poli . dah mula dah hidup sebagai STUDENT balik yang terikat pada undang-undang . FUHH !

    Cepat sangat masa berlalu kan .. Rupanya dekat sebulan juga cuti tapi TAK CUKUP maaa cuti . Ala cuti lelama pun bosan gak sebab ain tak kerja duk rumah makan tidoq besarkan badan tapi TAK BESAR pun badan . heeee...

    Bermulalah hidup sebagai seorang pelajar dan kali ni nak capai balik pointer awal sem dulu . Makin lama makin menurun abiey duk bising .. Kali ni i try my best to get the best result for my mom and my dad and my self :)

    Hope tak berat sangat mata pelajaran kali ini tapi rasa-rasa macam berat sebab dah sem 5 kan . of course lebih berat . fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . panjang sgt mengeluh kan ? *haishh tak baik mengeluh . istighfar , SubhanaAllah . Belajar ni amek ilmu ain . Ilmu penting dalam kehidupan .. Kalau takda ilmu kita tak kan ada dijalan Allah . Ya Rabbi . Aku leka sebentar tadi ...

    #SelamatBelajarSemula :D Buku oh buku ! Pen oh Pen mari lah dikau bersemadi dengan ku :)

    Rindu

    Oke Sebenarnya tak tahu nak update apa ! Cuma .....

    R

    I

    N

    D

    U

    Rindu datang tanpa diundang . Harap kasih masih berpanjangan :(

    Mega Giveaway by Cik Hawa


    ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH

    Korang! Jom join Mega Giveaway by Cik Hawa yang julung-julung kali ini. Banyak hadiah lumayan dan menarik menanti anda :D

    click banner untuk join.

    Mega Giveaway by Cik Hawa ini disponsor oleh Mayini, Deena, Memey, Isamudin Isa, Syauqah, Mastura, Nur Zack, Simple Syara, Adam Faiz, Haida, Nyamuk Terbang, Ifah Dafila, Kaqyonk Fauzi, Mazni, Eymasu, Bubu Lalola, Cikgu Hailmi, Nur Zahirah

    Kedah I'm Here

    Assalamualaikum ,

    Alhamdullilah selamat sampai di alor setar kedah pagi tadi ( 7.00am ) . Cepat juga driver bus ni drive dari JB ke KEDAH .. Rasanya gerak pukul 11 mlm td , agak lewat tu . Tak sedar lak drives bas ni bawa laju ke apa sebab sedap tido . hehehe ..

    Malam tadi sebelum bertolak dihantar oleh family dan geng TM . Terimakasih abg izan , farah dan abg bob sudi hantar ain sampai ain nek bas . Mereka pesan belajar rerajin jangan nk merayap jew . hahaha . mak abah oke je dyoang yg pesan . hahaha . baik baik . Mak abah pesan belajar elok2 . apa2 nanti call ye . baik mak abah .


    Nak tergelak bila mak cium tgn ain . Eh ! Tersalah . hahahaaaa . maaf maaf . terus gelak - gelak . tukar2 - tukar akak yg salam mak la . apa la mak ni .. Mak kata lepas ni sunyi lah rumah , mana taknya ain n adik dah keluar dari rumah tu . yang tinggal pun adik bongsu jew ... Raya nanti kteoang balik lagipun adek dekat boleh balik selalu . Kalau akak ni mmg setahun sekali lah balik .



    #Hope dapat kamsis dan tak sabar nak belajar dan pegang pen . da lama sgt tak pegang pen duk pegang laptop jew . huahuaaa 

    Cukup 20 Tahun Sudah !

    Alhamdullilah dah 20 tahun rupanya . 05 / 06 / 2013 kali ini cukup 20 tahun . tapi dyoang still panggil budak kecik .. haish !  Saya Dah Besar lah !  tapi comey gak panggil budak kecik . muda sentiasa . hehehee ...semua doakan semoga cepat besar dan dimurahkan rezeki serta kahwin cepat2 . hehee . apa korang ni . mudah-mudahan .. AMIN.

    antara ucapan dari rakan - rakan :


    Terimakasih kepada panjang habiskan masa bersama ain masa bufday dan dia buat byk kejutan jugak laa . hahaha . agak terkejut . anyway thanx laaa . terimakasih juga utk hadiah yang diberi :)

    nama dia tembam . hehehe . gebu kan dia . 

    dan sekarang sayang ada 3 sahabat baru :)

    pinky , tembam dan omei 


    terimakasih tak terhingga lagi sekali . walaupun bufday saya tak semeriah macam dulu , tapi saya hargai apa yang mereka buat utk saya :) saya akan ingat sampai bila2 ..

    HAPPY BIRTHDAY TO ME :*