Kedah I'm Here

Assalamualaikum ,

Alhamdullilah selamat sampai di alor setar kedah pagi tadi ( 7.00am ) . Cepat juga driver bus ni drive dari JB ke KEDAH .. Rasanya gerak pukul 11 mlm td , agak lewat tu . Tak sedar lak drives bas ni bawa laju ke apa sebab sedap tido . hehehe ..

Malam tadi sebelum bertolak dihantar oleh family dan geng TM . Terimakasih abg izan , farah dan abg bob sudi hantar ain sampai ain nek bas . Mereka pesan belajar rerajin jangan nk merayap jew . hahaha . mak abah oke je dyoang yg pesan . hahaha . baik baik . Mak abah pesan belajar elok2 . apa2 nanti call ye . baik mak abah .


Nak tergelak bila mak cium tgn ain . Eh ! Tersalah . hahahaaaa . maaf maaf . terus gelak - gelak . tukar2 - tukar akak yg salam mak la . apa la mak ni .. Mak kata lepas ni sunyi lah rumah , mana taknya ain n adik dah keluar dari rumah tu . yang tinggal pun adik bongsu jew ... Raya nanti kteoang balik lagipun adek dekat boleh balik selalu . Kalau akak ni mmg setahun sekali lah balik .



#Hope dapat kamsis dan tak sabar nak belajar dan pegang pen . da lama sgt tak pegang pen duk pegang laptop jew . huahuaaa