Pen Dan Buku Bertemu Semula

Assalamualaikum ,

Mlm ni abiey balik rumah ... yeayy ! tak sabar nak meet *tapi itu pun kalau dy balik hmm ..esok pula pepagi dah balik poli . dah mula dah hidup sebagai STUDENT balik yang terikat pada undang-undang . FUHH !

Cepat sangat masa berlalu kan .. Rupanya dekat sebulan juga cuti tapi TAK CUKUP maaa cuti . Ala cuti lelama pun bosan gak sebab ain tak kerja duk rumah makan tidoq besarkan badan tapi TAK BESAR pun badan . heeee...

Bermulalah hidup sebagai seorang pelajar dan kali ni nak capai balik pointer awal sem dulu . Makin lama makin menurun abiey duk bising .. Kali ni i try my best to get the best result for my mom and my dad and my self :)

Hope tak berat sangat mata pelajaran kali ini tapi rasa-rasa macam berat sebab dah sem 5 kan . of course lebih berat . fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . panjang sgt mengeluh kan ? *haishh tak baik mengeluh . istighfar , SubhanaAllah . Belajar ni amek ilmu ain . Ilmu penting dalam kehidupan .. Kalau takda ilmu kita tak kan ada dijalan Allah . Ya Rabbi . Aku leka sebentar tadi ...

#SelamatBelajarSemula :D Buku oh buku ! Pen oh Pen mari lah dikau bersemadi dengan ku :)