Menghitung hari


Ya Allah !
Lambatnya nak abes paper untuk sem 5 ni .. lama sgt tak balik johor ni ...

Last balik masa cuti 1malaysia tu jela . pastu xde balik dah..
Mak abah tunggu akak balik yerrr..
akak rindu sgt ..

tapi sebelum balik tu kena balik uma mak sham dulu kat kedah . tu lagi lama tak balik sedangkan dekat je . Alor star gn perlis jauh mana la kan ... *kejam nya aku tak balik .
last balik masa bulan 8 tak silap . pastu takda balik dah ..
sampaikan mak sham kata ain merajok dengan mak ke tak balik rumah ?
yang aku ni pula fikir mak ni marah kt ain ke sampai call tak angkat ?
kesah dua beranak mentua *konon je. hehehe .

Sham pula sibuk kerja memanjang memang tak ada masa nak amek la citer dy . Nak suruh amek cuti jgn harap laa dy tak suka cuti . BOSAN katanya. 24jam kerja . baguss sgt .

PAPER INSURANCE (31 OCT 2013) #lastpaper! #study tak abeh ag ni . oke bye .