Susahnya nk hilangkan sifat shopaholic.

Assalamualaikum .

tetiba nak buat entry .. panggil seru la tu ..
enta kenapa akhir2 ni byk benda nk dibeli . pastu semuanya nampak cantik ..
baik handbag , baik dress, baik kasut , baik tudung semua kalau boleh nk beli ..

adoiii .. masak cm ni ...
Sampaikan ckp kat sham dia buat tak layan .. malu* ngeeee

Bahaya ke shopaholic ?
Apa tu shopaholic ? bagi ain shopaholic tu untuk kaki shopping macam ain nih . ngeee..

Bahaya la kot sebab kalau xde duit emergency cmne ? xkn nk jual brg2 yg dibeli tu . sayang weyhh ! .. sampai sham pesan jimat2 sayang ... ni xde jimatnya .. depan mata cantik amek beli ..

Bila hujung bulan mula merungut b duit ta dakkk . hehehe ..
Nak itu , nak ini ... duit sendiri pergi perhabis beli macam2 ..

 ni baru baju kurung and tudung di poli
belum lagi dekat walldrope umah .. banyak lagi baju ..

ni pun baru kasut kt poli . ni kasut ain sahaja . kasut roomate tada ..
kat rumah ada banyak lagi ..

*pic handbag xde . sbb handbag semua dekat uma abiey and uma johor.

Tak tau nk hilangkan cmne ntah .. mmg kaki shopping katakan ..
kasut pun dah byk , baju dah byk , tapi ada je yang xcukup ..
Colourful lagi ... HAHHAAAAaaaa
jenis plak sekali pakai xnak pakai lagii .. mmg susah err cenggini ..
tapi KEPUASAN itu ada . sebab kita beli yang kita minat and suka ..
dah beli LEGA sikit . ngeee

kesian abiey tahan je kerenah sayang . hahahaha ..
#nak rabak duit . HHAHA :D