Overview Country Garden #JohorBharu | Entry Bergambar

Assalamualaikum ..

lama kot tak update after GA ain tu berakhir . Bukan mendiamkan diri Wifi kat rumah problem sampai lah ain balik ke kedah ni ta tau settle daq ag masalah wifi tu .

Johor sekarang semakin meningkat . Boom cm tu ! Now dah ada country garden kat danga. Syok ehh tempat uh macam rasa p lua negara .. Pemandangannya indah sangat...

Lepas ni memang ain shopping kat situ jela . yang paling besh ada Candy Crush tau ! Bukan game tu . tapi Candy yg betul punyaa ..  ni sikit gambar yang ain capture ..








ain paling suka view kat swimming pool ni . mengadap pantai ..

ni masih dlm renovation lagi . bila da siap sepenuhnya mai la dtg johor . macam bercuti luaq negara .. lagi2 sekarang legoland pun dah ada waterpark .. 

#khas utk kaki berjalan macam ainruslee .. :face19: