Testimoni Produk

heyyy ! Selamat petang ...

Ain nak kongsi kecantikan ain dengan korang ..

Before ni kulit ain agak kusam + gelap sebab ain tak jaga . dulu kan muda so tak minat pakai produk bagai .
Bila ada orang tegur muka ain ni asal gelap ha ? *malu la plak. Pastu cuba survey2 produk kecantikan kebetulan ain pun ada jual produk kecantikan so ain cuba produk yang ain jual sendiri. Ada yg nak produk ? PM PM . lai lai. hehehe

Bila orang dah nampak perubahan dyoang semua tanya ehh ain makin putih sekarang . ain pki produk apa ? ke mungkin sbb da lama xjumpa . kulit pun halus .Rahsia lahhh .
Kini Takde rahsia dah ehh . ain makan produk emilay and pakai collagen plus vitamin E. Harga produk ni tak sampai 100++ pun . cuma RM80 sahaja ( emilay + collagen plus vitamin )



Sampai sham tegur yela skrg dah ramai peminat kita ni dilupakan . eh2 .. bersyukur la awak oi . kang org kata awek awak xcantik . Anyway cipataan Allah semua cantik cuma kita yg malas jaga kecantikan tu yang ramai yang tegur. TAK CANTIK , KUSAM ,  cuba dari mula jaga ? COMFIRM ! cantik sampai bila2 .

Ingat tak entry yang ain buat sebelum ni GA BEAUTY CARE BY AIN RUSLEE ? Tu salah satu cara ain minta pendapat dengan korang tentang kecantikan .Sekarang baru kita semua tahu mmg pentingnya kecantikan untuk kerjaya mahupun diri sendiri. 

IMPORTANT !
  •  Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
  • WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.


#entry produk yang ain jual nanti ain update kat blog yerrr ...