Aktiviti Mid-Sem ainruslee

Sepanjang cuti Mid-sem banyak aktiviti yang ain buat .
Dah macam ada laki kt rumah . padahal xde ... Mulut pula qeja nak makan , apa lagi masak lah dah... tu kuat membebel bila ada tak kena . hahaha ... duk wt persiapan itu ini lah . macam nak kahwin gayanya . tapi Daq un .. 

Moment yang paling besh dengan kehadiran warga baru iaitu baby boy : 
Mohammad Shaffie .



Second Moment : Majlis Tahlil utk atok

Atok ain da sebulan terlantar kat atas katil . Tidak disangka . Tak tahu sakit apa sebab doktor kata atok sihat . Tapi hakikatnya ... Semoga atok cepat sembuh . cucu atok sentiasa doakan atok sihat . *hmmm http://matcuoi.com

ada kek yg ain buat khas utk atok sempena hari lahir atok pada 27 Disember. *try upload tp phone tak kasih bluetooth http://matcuoi.com

Third Moment : Majlis Tunang ( Entry sebelum nih )

Fourth Moment : Balik perlis kerna terpaksa

Mengertilahh urusan ku di rumah belum selesai dah kena balik Perlis . hmmm adat blajaq jauh . Perlis-Johor . Takpe Last sem dah . Semoga kat sana semua okeoke . akak kt perlis ni oke jer . InsyaAllah