FINAL PROJECT

Pagi ..

Seminggu ni boleh dikatakan minggu yang stress ... stress yang melampau sampai tak cukup tidur . semua gara-gara FINAL PROJECT .. maklum last semesterkan ..

Boleh dikatakan kerap berjumpa supervisor disebabkan masih tidak ada tajuk yang sesuai . Sedangkan senior sem lepas kata "nak carik tajuk pun makan masa sebulan". Kitaorg pula kena buat dalam masa seminggu tu yg tekanan sangat tu .

Tajuk 1 : Persepsi Pelajar IPT terhadap bidang keusahawanan
(dah kena reject ini tajuk sebab ada yg sama). Bayangkan dah carik 20 jurnal tajuk berkaitan bulat2 kena reject .

Naseb baik ada tajuk back up

Tajuk 2 : Corak Pengurusan Kewangan Dalam Kalangan Pelajar PTSS
(approved) akhirnya diapprove berdasarkan objektif dan permasalahan yang satu kumpulan utarakan.

dan problem tajuk diatas kesemua JURNAL yang berkaitan tidak ada soal selidik . macam mana ni ? Pihak kitaorang tidak layak membuat soal selidik kata en.rahman . So kena cari original soal selidik dekat jurnal yang dicari and then tak da pulak tu ..

NAK MINTA TOLONG :

Kepada pelajar U tak kesah lah U mana pun. yang pernah buat THESISberkenaan dengan tajuk ain ni :
CORAK PENGURUSAN KEWANGAN DALAM KALANGAN PELAJAR . 
Boleh tak ain dapatkan borang soal selidik dari korang ?
kalau suruh bayar ain bayar , tapikan seeloknya ilmu dikongsi kerana ikhlas :)

stress sebab kena submit minggu depan . TOLONG ain yerr ! TQ .

kalau rasa boleh bagi soal selidik email ain : nurfarahainruslee@gmail.com