Muka Baru Kampus.my

Assalamualaikum ,

Semua orang mesti tahu dah kan tentang website kampus.my . Di mana dari sini kita dapat berinteraksi antara satu sama lain dan berkongsi pendapat seperti laman sosial lain . Cuma kampus.my ni khas utk student.

Owner kampus tu abg badrul amin or bard serta rakan2 beliau. Mesti korang kenal dia kan ? Boleh dianggap abg jugak laa sbb ain always minta pendapat kat dia . Maklum ain ni adik dia yg comel . kahkahhhkahh .

Dulu background website agak membosankan jugak la .
sampai ain pun request kat abg bard , abg cubalah ubah design . BORINGG tau daq ..
pastu abg kap dalam proses . sabar dik ..

ni new design of kampus.my


dah macam twitter kan ? sikit laa . boleh connect twitter terus kalau mls buka twitter ..
so sesiapa yg dah daftar follow ler ain http://kampus.my/ainruslee ... yang belum daftar ayuh daftar SEGERA ! FREE lahh . tiada caj apa-apa.


ada button like and tweet jugak tau ! AWESOME kan ?

SO tunggu apa lagi ..