Pencarian Sponsor Special GA 2014 | TAMAT

 Assalamualaikum.

Hari ini Ain nak buat pencarian sponsor untuk Special GA 2014.
GA akan berlangsung selama 2 minggu. *ikut situasi

Jenis Hadiah Sponsor :

Pelbagai jenis hadiah yang bersesuaian di alu-alukan. Contohnya :

 Pakaian
 Doodle / Header / Design Blog / Cursor / Banner
 Button badge / bookmark
 Novel
 Topup
 Cash $


Hadiah yang lain boleh jugak tapi bagitahu Ain dulu lah sebab nak tengok bersesuaian atau tak.
Korang PM je hadiah yang korang nak sponser utk GA ni.

Sponsor boleh bagi 3 syarat jer


 

Dan semua sponser akan dibacklinkkan .

Kelebihan Join Giveaway dll :
 Dapat tingkatkan trafik blog
 Dapat tingkatkan bilangan follower
 Dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain
 Dapat hadiah dari GA jika rezeki memang milik kita
 Dapat penuhkan entry semasa idea tak ada dengan jpin GA dll laa yerr

Jika ada yang berminat and sudi boleh lah PM ain 
before 30 / 12 / 2013
Nama :
Link blog :
Barangan sponsor :
Untuk berapa orang :
Syarat kepada peserta : 
Thanks bebanyak kepada yang sudi sponsor Special GA 

*update 17/12
*update 25/12
*update 27/12
TAMAT
Sekian Terima Kasih.