aku penat!

Assalamualaikum ,

Hari isnin (harini) permulaan baru untuk minggu ini . I hope this week will be comfortable weeks but thats just hope. Grrr. Banyak kerja kena setelkan dan yang paling penting FINAL PROJECT still tak submit . Dengan tak approve lagi . Mau tak sakit . Bila dah last minute . PUSH PUSH . aku tak suka dan cukup tak suka. hmmm. 

Kak ros said our proposal oke but have little bit mistake must do correction. All right . We will editing the proposal. Esok pula cuti , tapi tak padan dengan cuti ain kena settle kan proposal secepat mungkin sebab hari rabu kena buat perbentangan pada panel project. LAST MINUTE make me WORST ! WORST ! 

Tapi adat student , bila dah dekat tarikh SUBMIT baru nk push org lain . BENGANG la den. Takpelah yang penting aku dah buat kerja aku , bahagian yang tak oke pun dah di edit + dibunga-bungakan tinggal combined with other chapter. STOP . ngee

Minggu lepas ain diberi tugasan oleh abg bard utk menjadi curator kampus.my. So far alhamdullilah i can handled it. Thank you to abg bard give his trust to me. Actually every week the curator was changed. So anyone have a chance to be a curator at kampus.my.

sekarang kampus.my melancarkan marketplace bagi semua student. Dekat marketplace anda boleh cari bermacam-macam produk/servis yang ada inginkan. Jika nak tahu lebih lanjut sila layari klik sini dan sini

Bagi student IPTA/IPTS yang belum mendaftar kampus.my . JOM la DAFTAR ! klik utk DAFTAR

Penat memikirkan banyak masalah . STUDENT katakan. Penat & letih juga disebabkan minggu lepas kenduri kawan baik sham, Faez&Nina. Nina pula kawan ain , terpaksa lah tolong apa yang patut kat kenduri kahwin too . Ni pun rasa nak demam. Alhamdullilah selesai sudah majlis pihak lelaki dan pihak perempuan. Ain doakan korang bahagia hingga ke akhir hayat . Kenduri ain&sham hangpa dua jgn tak mai sudah . Memang mau luku sorang2. hehehe. Memang kami buli hangpa cukup2. Sebab hangpa dah buli kami masa kenduri hangpa . Grrr ...

3 tugasan yang membebankan + awesome + mencabar tahap kesabaran ku . Ada job lain habaq naaa . 

Oke bye .