BENGANG !

Salam ,

Bengang tahap gampang ! cukup marah dengan sikap Supplier yang beriye tanya kita nak ke tak nak . bila kita jwb nak nak tunggu dy balas punya makan 1 hari !

Baik tak payah jadi Supplier la ! Lepas tu bila dah bg harga kita Bank in . kita tanya no tracking langsung tak dibalas ? Pala hotak hang ! hang nk tipu duit aku ka ?

Takpee . tunggu 2 , 3 hari ni . klu still tak bagi mmg aku p buat report polis atas menipu duit customer .
nama ada, no telefon ada, alamat ada. takpeee . kau TUNGGU !

Pahtu anta msg banyak kali haram tak balas. sakitnya ati ....

Lepas ni BLACKLIST nama SUPPLIER tu .