Cara terbaik berdamai dengan kemarahan wanita

Setiap hubungan mesti ada kesabaran. Jika pasangan awak tu tengah marah, awak janganlah turut beremosi macam dia. Itu makin burukkan keadaan adalah, Kata orang kalau api mesti dengan air . Barulah bahagia. Kononya .  

Meminta Maaf

Meminta maaf  dengannya sepenuh hati untuk kesalahan yang telah dilakukan. Ini adalah salah satu cara terbaik untuk berdamai dengan gf korang.

Diam itu emas!

Ada pepatah yang mengatakan "Diam itu emas!". Kadang-kadang, diam dapat membantu menyelamatkan hubungan. Ini akan memberinya waktu untuk menenangkan diri dan mengendalikan marahnya. Tapi ada juga kata diam itu lagi lah buat kita sakit hati. Ikut pada orang kot.

Berusaha mendekati dia 

Bila nampak dy dah oke , kelihatan tenang. cubalah untuk mendekatinya lagi. Bicara lagi padanya dan jelaskan apa yang sebenarnya terjadi. Cakap lembut-lembut. Jangan paksa kalau dia masih tak sudi.

Jangan biarkan dia membebel terus!

Jangan biarkan kekasih awak tu membebl terlalu lama. Hati-hati, wanita memiliki persepsi untuk membuat masalah kecil menjadi besar dan dia membebel tentang masalah itu sepanjang hari. Jika anda tidak menghentikannya, dia akan terus membebel dan memarahi anda. Jadi berhati-hatilah!
Ingat semula

Luangkan waktu untuk sekadar beringat tentang masalah yang anda hadapi. Ajaklah kekasih anda untuk menikmati waktu yang terluang dengan duduk di tempat makan favourite korang dan habiskan waktu bersama. Dengan demikian, mungkin korang ada waktu untuk berbincang dari hati ke hati.

Inilah lima cara terbaik untuk berdamai dengan wanita yang sedang marah.