Dah berbaik ke ?

Morning .

tengah merajok ambek hang angkat call kena marah.

terasa awal pula bangun pagi ni . bangun pagi jer bersin . sampai selsema . nak kata demam idaq un  Tula RESDUNG tapi takda la sampai naik jerawat teruk cuma kalau mkn something yang put udang COMFIRM and SURE bersin tak henti . RESDUNG ni payah .


Last night,
Punya la ego meninggi 4hari sakan merajok last-last malam tadi tergugat dan runtuhnya ego bila dengar mr.perfect menangis. Adoyaii . aku buat sampai dy menangis teresak-esak. Belum pernah dan belum masuk carta sepanjang berkawan ada yang lelaki menangis sebab aku. Maybe we are getting to be ........... 
JODOH katanya. Jadi kesian lah pulak aku dia jadi lagu tu . aiyaaa . Maap ya pak .

Tapi lepas tu sound derek je. Lepas ni buat lagi aku merajok sebulan , lantak kat hang nangis air mata darah sekali pun . Duk sound dy pun bls tak kawen gamaknya kalau jadi merajok bertahun . Selamba dan cantik rasa muka ni menjawab TAK KAWEN pun xpa cheq . Buat lah masalah lagi . U deserve on what u give to me ! CASH oke. 



Nanti ain bagi tips berdamai pulak . dah alang-alang gaduh mesti ada jalan untuk berbaik . ngeeehhh