Nota

Assalamualaikum ,

Selamat petang ...
Memandang hari ini ain ta da kelas . ain gagah kan diri dan rajin kan diri untuk membuat nota OM. Bukan apa untuk persiapan awal sebelum menghadapi peperikasan akhir sem ni. Kang dah hujung bawu sedaq tak buat gik nota. Awat tak kalut . Takpe pulun skrg . Nanti dah dekat exam tinggal Faham + Hafal . Tak perlu dah pulun siapkan nota. Tapi bila fikir logik STUDY WEEK utk baca dan faham bukannya GAGAHkan tangan untuk buat NOTA last minute. 


Rajinkan ain ? hehhe . tapi dalam masa yang sama mengular ke facebook and twitter. kalau 24 hours ngadap nota boring la jugak . Dont study hard but smart . kehkehhh..
Pastu update stok baru untuk bisnes ain . sesiapa yang tak tahu apa ain jual .. meh singgah sini https://www.facebook.com/ShopaholicFcollectionainruslee . Harga berpatutan untuk anda semua . 

Study + berbisnes tak susah cuma masa tu jelaa. Tapi apapun murahkan rezeki nur farahain dalam perniagaan. Like father like son. Ayah ain bisnesman . so i think i should follow his step. Now, i should thank to him because never tired teach me about business. Bisnes ayah pula , kanopi , perabot , tebu , grill. So bagi yang area JOHOR tu boleh la order dengan ayah ain . Yg nak kahwin tu xde kanopi boleh jer order gn ain . Tapi area JOHOR jela. Sebab bisnes ayah only area JOHOR . ngeee..

#I want to be a succes business women. amin. Anybody can designed dress for me ? kehkehhh . kalau ada . bye.

sesiapa nak ain jadi sponsor GA sila PM disini https://www.facebook.com/ainruslee?ref=ts&fref=ts .