Saturday Time

Good Morning ,

Seperti biasa bangun pagi make sure bersihkan diri dulu. After than kemas bilik + basuh baju . Lepas tu segarkan diri dengan minum ain Ferwhite utk jaga kecantikan . HEeee . Dah cantik kan ? hahahaha . *perasan . Padahal tengah naik 3 jerawat kt hidung ni . brrr . panah sambal belancan . dah tahu resdung p makan . last2 naik jerawat . tu la makan tak kawal kan .

*alamak senget pulak . janji ada laa.

Dah setel semua kerja . Sambil tu buka blog jap dan wujudnya entry ini . HAHHA .. Harini ain study OM . Buat tutorial chapter 2 and next week submit. Kacang jerrr . Correlation tu ahh and linear regression. Now kita mulaaaa....


Ini formula book ain yang ain akan bawa kemana-mana . Maklum final xdaq bagi formula so nak tak nak kena hafal then kena ada inisiatif lain utk mengingat.

ni pun sama senget . abes senget kepala org tengok 

Lagi bp bulan lagi je nak abeh bljaq kt pertlis nih . Yahoooo . Abes blaja kena kerja gn ayah as a secreatary ayah. No enjoy . Oke fine . Anyway at least abes blajaq aku ada kerja dah . Laaaalalalaa . Eh ! dah nak raya cina . Tak sabar nk balik JOhor oiii . Jumpa keluarga tercintaaa .. 

#dah boleh start packing barang nak balik nih ...