Suara Sumbang

Morning ...



Ada yang bersuara tentang TOP REFERRAL?adakah ini sebab iri hati atau tidak puas hati or macam mana?
hmm sebenarnya GA ni anjuran siapa aekk ? aku ke orang lain ? yang TOP to pun aku sendiri yang SPONSOR . *aku highlightkan ! amboi takkan sebab duit nak pertikaikan cara aku pilih TOP REFERRAL? Sedangkan GA korang ain join without complain even many rules u olss nyatakan.
tapi to pun ada yang tak mengikuti syarat yang dinyatakan. Nampak sangat tidak JUJUR blogger tersebut. lagipun GA saya hanya berlangsung selama 15 hari ( 2minggu ).

Lepas tu duk komen langsung tak bubuh link blog tekan cbox ain . SO the title name only "M".
maaf la sekiranya awak terbaca entri saya ni ,awak terasa . Bukan berniat nak memerli . Tapi itu GA saya . rules saya . Jika awak dari kalangan Sponsor pula , Setahu saya tak melibatkan cash seperti mana yang saya sendiri sponsor utk TOP REFERRAL .