Wordless Wednesday

Hmm . Selalu kena .. tekadkan hati bila nk berkawan even rasa seriau ,, korang pernah ?

Celebrate kemenangan JPG #part of dbs6a

Assalamualaikum ,
Sebelum ni hubungan kami sekelas tak mcm ni . Skrg , alhamdullilah selepas berlansungnya hari jbtn sabtu lepas hubungan kembali akrab , biarkan hubungan sebagai kwn ini kekal sampai bila2.. amin .
Part of aura steambot #repoh #kangar

SUPERD !! HARI JBTN PERDAGANGAN

Assalamualaikum ,
Pppenat dgn aktiviti minggu ini .. semalam merupakan hari jbtn perdagangan yg bertemakan SUPERDD !! Merangkumi pelajar semester 1 hingga semester 6 , ehh semester 4 xda depa LI.
Antara aktiviti yg dijalankan futsal , boka jaring , sukaneka anak staff dan byk lagi ....
Jam 8pagi semua pelahar berkumpul utk perarakan serta persembahan setiap semester . Semester yg paling maklum kami ramai .. 170 kontijen semester 6 . Hehe .. semester 6 berpakaian oren dengan tema HARIMAU !! AUUUUMMMMM .. semua sporting abes demi memeriahkan suasana .
Selepas perarakan dan persembahan , pelajar yg mengambil bahagian diminta ke gelanggang yg ditetapkan ..
#part of semeter 6 only . Ain and the gang ..
Pagi2 lg dgn cahaya panas terik dibumi perlis membuatkn kteoang xselesa, tapi apa pun kteoang ttp juga bertahan dibwh panas chaya matahari utk memberi sokongan kepada pelajar sem 6 dalam acara futsal kategori lelaki ..
Badminton semester 6 pula masuk final dan aktiviti tersebut didalam pusat sukan . Dah habes stu , sokong yg lain pulakkk.. mmg meriah sem 6 nih .,
Ada aksi hebat jgk , futsal wanita sem 5 n sem 6 . Dikatakan sem 5 bergaduh dgn sem 6 tak puashati dr segi permainan sampai tunjuk f*** and ckp s***. Junior yg biadap. How could dare? Adat permainan mng kalah , tp xpuashati plak dy. Event ni diadakan utk mengeratkan hubungan bknnya bergaduh, tapi ain xfhm asal sukan berkategorikan futsal or bola sepak comfirm ada yg gaduh , adoiiii ... seriously junior kteoang terlampau biadap , abes senior dipijak2..
Pastu sesi bola jaring juga sama. Sem5 jgk biadap gn sem 1. Sem 6 naik mrh laaa. Igt besar sgt ka hampa... kteoang sokong sepenuhnya sem1 ..  bkn apa ... depa tu junior. Kami pun reti hormat junior tp junior xreti hormat senior apa citerr ?
Part of bola jaring lelaki pun sama sem6 n sem5 jgk .. semester 5 ni mmg kurg adab agaknyaa..
Selesai semua aktiviti termasuk sukaneka tp yg peliknya sem 1 until 3 xtau pun xtvt bola jaring. Tu yg pelik .. urusetia sem 3 pun tak betoii . Softskills hampa xlayak dapat A sdgkn management semua xbetoi...
Penyampaian hadiah ...
Sem 6 mmg awesome ,, menang je kalah depa ttp berseronok n bersorak atas kejayaan sem 6. Sampai kan junior sem 5 bash kteog babe. Ahahaaa.. awat xpelik ?
Kemenangan semester 6
1. Johan persembahan dan perarakan , tak sia2 ain and the gang siapkan pompom sampai 4pg,
2. Naib johan futsal wanita
3. Johan dan naib johan badminton beregu
4. Naib johan badminton persorangan
5. Johan pingpong wanita
6. Johan menganyam ketupat.
7. Naib johan bola jaring lelaki.
Ada yg ain xigt ,, jumlah keseluruhan 201 mata .. kitaorg kalah 18 mata dengan semester 5,
Johan keseluruhan JPG SUPERD jatuh kpd sem 5, Amek laa.. kami mng kalah oke saja..dgr citer kbykan menang men tipu ,, hahaaa, tahniah..sem 6 the besh.,
SIAPA HENSEM ? KAMI !! SIAPA CANTIK ? KAMI !! SEM6 ? AUUUUMMMM...
JINGJING PAK JINGJING !!  HOIII , JINGJING PAK JINGJING !! HOOII.,
Lagu semester 6,,,
Part of picture event

Cerita hujung minggu

Hai ,

Semalam petang duk melepak kt uma kak long duk mkn laksa ,, sedap ouhh .. sambil tu duk jaga akmal .. nakal sungguh budak ni...abes jari budak ķecik ni dikokak oleh kipas.

Sambil bersantai dekat depan kolam tu duk perati ank buah sham men wau kt bendang .. mcm syok jaa .. last2 p bendang duk men wau sama,, hahaa..

Pastu abiey duk hingaq men kt bendang,, amboii.. pastu mlm tu siap2 p tgk #Robocop .. boleh bg A- ja gambaq nih ,,, xbp nk syok sgt ,,

Dan rini pula masa utk pulang ke poli.. ouh no ! Kelas da nk start,, assgment xsiapkn lg .. hahaaa..

Duk jenuh kejut abiey pg td, susah sgt nk bgun... duk hingaq mkin tidoq ,l sakit hati , last2 nk jirus ayaq bwu gagah bgun.. sabaq jaaa,, haishhh..

Apa pun thank abiey for cuti yg xseberapa even b tu kerja duk lari blik uma cepat2 psl ain sakit .
Dah siap kemas baju semua m gerak balik perlis,..

Bye uma ..

#cheese cake asek xdpt jerkk.. grrrr..

Giveaway Birthday Azhafizah


KLIK BANNER UTK JOIN 

Cuti macam tak cuti

Mat petang ,

Rini ain dah ada kt kedah. Skjp je kt jb .. mls duk lelama sbb tak terjln bisnes duk cuti byk sgt.. heee .. sesiapa yg belum terjah lg page ain... meh terjahhh Shopaholic f'collection...

Untuk maklumat semua ain tgh wat promo awal feb CNY sahh sehingga 10 feb 14... harga mmg diskaun abess.. so jgn tak terjah yerr..

Terima kasih Tab 3 membantu memudahkan kerja ain .. tak perlu nk buka lappy dahh.. ngeee .. thank you abg belikan tuk adik.. tp ttp duit gaji adik gak sbb abg tmbh ciput jerr,, hahaaa