SUPERD !! HARI JBTN PERDAGANGAN

Assalamualaikum ,
Pppenat dgn aktiviti minggu ini .. semalam merupakan hari jbtn perdagangan yg bertemakan SUPERDD !! Merangkumi pelajar semester 1 hingga semester 6 , ehh semester 4 xda depa LI.
Antara aktiviti yg dijalankan futsal , boka jaring , sukaneka anak staff dan byk lagi ....
Jam 8pagi semua pelahar berkumpul utk perarakan serta persembahan setiap semester . Semester yg paling maklum kami ramai .. 170 kontijen semester 6 . Hehe .. semester 6 berpakaian oren dengan tema HARIMAU !! AUUUUMMMMM .. semua sporting abes demi memeriahkan suasana .
Selepas perarakan dan persembahan , pelajar yg mengambil bahagian diminta ke gelanggang yg ditetapkan ..
#part of semeter 6 only . Ain and the gang ..
Pagi2 lg dgn cahaya panas terik dibumi perlis membuatkn kteoang xselesa, tapi apa pun kteoang ttp juga bertahan dibwh panas chaya matahari utk memberi sokongan kepada pelajar sem 6 dalam acara futsal kategori lelaki ..
Badminton semester 6 pula masuk final dan aktiviti tersebut didalam pusat sukan . Dah habes stu , sokong yg lain pulakkk.. mmg meriah sem 6 nih .,
Ada aksi hebat jgk , futsal wanita sem 5 n sem 6 . Dikatakan sem 5 bergaduh dgn sem 6 tak puashati dr segi permainan sampai tunjuk f*** and ckp s***. Junior yg biadap. How could dare? Adat permainan mng kalah , tp xpuashati plak dy. Event ni diadakan utk mengeratkan hubungan bknnya bergaduh, tapi ain xfhm asal sukan berkategorikan futsal or bola sepak comfirm ada yg gaduh , adoiiii ... seriously junior kteoang terlampau biadap , abes senior dipijak2..
Pastu sesi bola jaring juga sama. Sem5 jgk biadap gn sem 1. Sem 6 naik mrh laaa. Igt besar sgt ka hampa... kteoang sokong sepenuhnya sem1 ..  bkn apa ... depa tu junior. Kami pun reti hormat junior tp junior xreti hormat senior apa citerr ?
Part of bola jaring lelaki pun sama sem6 n sem5 jgk .. semester 5 ni mmg kurg adab agaknyaa..
Selesai semua aktiviti termasuk sukaneka tp yg peliknya sem 1 until 3 xtau pun xtvt bola jaring. Tu yg pelik .. urusetia sem 3 pun tak betoii . Softskills hampa xlayak dapat A sdgkn management semua xbetoi...
Penyampaian hadiah ...
Sem 6 mmg awesome ,, menang je kalah depa ttp berseronok n bersorak atas kejayaan sem 6. Sampai kan junior sem 5 bash kteog babe. Ahahaaa.. awat xpelik ?
Kemenangan semester 6
1. Johan persembahan dan perarakan , tak sia2 ain and the gang siapkan pompom sampai 4pg,
2. Naib johan futsal wanita
3. Johan dan naib johan badminton beregu
4. Naib johan badminton persorangan
5. Johan pingpong wanita
6. Johan menganyam ketupat.
7. Naib johan bola jaring lelaki.
Ada yg ain xigt ,, jumlah keseluruhan 201 mata .. kitaorg kalah 18 mata dengan semester 5,
Johan keseluruhan JPG SUPERD jatuh kpd sem 5, Amek laa.. kami mng kalah oke saja..dgr citer kbykan menang men tipu ,, hahaaa, tahniah..sem 6 the besh.,
SIAPA HENSEM ? KAMI !! SIAPA CANTIK ? KAMI !! SEM6 ? AUUUUMMMM...
JINGJING PAK JINGJING !!  HOIII , JINGJING PAK JINGJING !! HOOII.,
Lagu semester 6,,,
Part of picture event