Unknown title

Hee :)

Selamat bercuti semua .

Reminder ,
Bg pemenang hadiah GA yg lepas , ain akan update no tracking dekat page yer..
Nanti tolong alert ..

Bye .. sayonara ♥

Senarai Pemenang Giveaway Ainruslee

Assalamualaikum ,

Berakhir sudah GA ainruslee in March .. Sekarang dah tiba masanya untuk pengumuman PEMENANG BERTUAH .. Bagi yang tidak menang jangan sedih yerr ..Nanti GA ain yg seterusnya boleh JOIN lagi .. ngeeee  

TOP REFERRAL

2nd REFERRAL

RANDOM
  1. http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  2. http://chocolatefreeze.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  3. http://qileh.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  4. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  5. http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  6. http://siszetty.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  7. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  8. http://raihanabintiramlan.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  9. http://airis-contest.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  10. http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  11. http://gonfaizal.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html

Kepada pemenang sila hubungi saya melalui email nurfarahainruslee@gmail.com sebelum 27hb dengan butiran yang disediakan dibawah.
pengeposan hadiah akan dibuat selepas semua pemenang menuntut hadiah.

Nama penuh:
Alamat penuh:
No telefon:
Link Penyertaan:
Link Penganjur GA: http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2014/03/giveaway-march-ainruslee-in-dblog.htmlHadiah yang dimenangi : ( TOP REFERRAL, 2nd REFERRAL and RANDOM )


 THANK YOU 

Review Gift Giveaway Ainruslee

Assalamualaikum ,

Lagi beberapa jam lagi GA ini akan berakhir ..
Ini cuma review hadiah je tau bukan review pemenang ..
Yang dah join tu masih sempat lagi nk dapatkan TOP REFERRAL and 2nd TOP REFERRAL


















Dah siap pembungkusan untuk pengeposan kepada pemenang bertuah cuma senarai pemenang belum diketahui .. HHEHE . Bila nak publish senarai Pemenang ? InshaAllah selepas Tamat GA ini , senarai pemenang akan dipublish pada 22 March 2014 . 

NANTIKAN........................................................

Bagi yang belum join . MEH JOIN ! DUE DATE 20 March , 12pm ..


Giveaway March Ainruslee In D'Blog

Assalamualaikum ,
Rasanya sekian lama ain tak update last pun masa makan kat steamboat dgn classmate. Maaf , ain agak kekangan masa , tambah2 dah nak hujung sem banyak yang nak kena selesaikan . Walaupun banyak urusan dunia , tapi urusan dengan Allah jangan kita lalai . Allah takkan uji kita kalau kita tak mampu buat. 

Da lama sgt diam , now ain lancarkan Giveaway Ainruslee khas utk sahabat ain .



02 - 20 MARCH 2014 
Syarat nak join
 Follow blog saya dan Farahcollection
 Follow twitter 
 Follow insta 
 Like fanpage
       
        
      *
 Buat entry bertajuk "Giveaway Ainruslee In D'Blog"
 Copy banner dan linkkan ke entry ni
 Publish entry di ruangan comment


SENARAI HADIAH 

13 ITEM UTK DIMENANGI
PEMILIHAN PEMENANG 
TOP REFERRAL +
2ND TOP REFFERAL +
RANDOM
SENARAI PESERTA AKAN DIPUBLISH PADA 15 HB.
GOOD LUCK
SENARAI PESERTA

TAMAT

Review Konvokesyen Ke8, PTSS

Assalamualaikum ,

Harini merupakan hari ke2 konvo di PTSS ; syok senior kita dah konvo, kita yang sem last ni terasa bahangnya . Tak sabar nak konvo .. tapi kena hadapi final examination dulu ...

Majoriti kak senior ain dapat AKJ ! Tahniah akak !
Tahniah juga untuk penganugerahan diraja utk student JKE ! dia mmg tiptop orgnya kata kawan2 laa .

and my senior told me DO the best for your last semester little Girl .
Yes I will and I can do it . Thank you always support me my sista ...

Review of pixca hari 1 , hari ke2 .. Kami ni gila camera okee . Beautiful , Gojes , Awesome of US :)













Next year kami plak konvo , korang jangan lupa bagi bunga tau ! TAU TAU ! heheheee ...

#korang jangan lupa tgk tv astro oasis tau #ustaz kazim elias #bukan kerna ku tak cinta

Senarai Peserta Giveaway Ainruslee




  1. http://rabiabiz79.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  2. http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  3. http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  4. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  5. http://nisflox.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  6. http://xiauraellallyn.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  7. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  8. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  9. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  10. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  11. http://contenganmesra.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  12. http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-march-ainruslee-in-dblog.html
  13. http://siapasayasekarang.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  14. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  15. http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  16. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  17. http://chocolatefreeze.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  18. http://bloghannamids.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  19. http://syahiraceri.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  20. http://airis-contest.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  21. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  22. http://luviza-98.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  23. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  24. http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  25. http://vidolaaa.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  26. http://nanakimie.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  27. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  28. http://anereodacandid.blogspot.com/2014/03/giveaway-march-ainruslee-in-dblog.html
  29. http://gonfaizal.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  30. http://deyawanny.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  31. http://blog-giveaway-fatenmeera.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  32. http://ierahluvie.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  33. http://qileh.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  34. http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  35. http://giveawayterbaik.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  36. http://siniadagiveaway.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  37. http://missnaddd.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  38. http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  39. http://jombercontest.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  40. http://frhrn.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  41. http://syazaafrina56.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  42. http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2014/03/giveaway-march-ainruslee-in-dblog.html
  43. http://siszetty.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  44. http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  45. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  46. http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  47. http://siszetty.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  48. http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  49. http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  50. http://raihanabintiramlan.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  51. http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  52. http://karyamahirah.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  53. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/giveaway-march-ainruslee-in-dblog.html
  54. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  55. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  56. http://akubudakcutez.blogspot.com/2014/03/giveaway-ainruslee-in-dblog.html
  57. http://lazymenaip.blogspot.com/2014/03/giveaway-ain-ruslelee-in-d-blog.html
  58. Next ...

SENARAI PEMENANG AKAN DIPUBLISH PADA 22 HB yerr !Kita Tunggu Siapa Yang Kena.HEHEHE THANK YOU GUYS SUPPORT THIS GA !

Majlis Anugerah Ketua Jabatan Perdagangan




Selamat Pagi,


 Alhamdullilah , syukur ke hadrat illahi dengan limpah kurniaNya saya masih bernafas di pagi yang indah ini.

Terimakasih tak terhingga kepada Jabatan Perdagangan menganugerahkan saya dan rakan lain sebagai AKJ Perdagangan dengan bertemakan Anugerah Terindah Ibu dan Ayah.

Dah lama menyimpan hasrat utk AKJ , 4semester menunggu dah akhirnya . Semester lepas (sem5) saya berjaya mendapatkan apa yang diimpikan atas berkat doa mak dan abah serta family dan rakan-rakan serta pensyarah yang banyak membantu ain dalam pelajaran.

Sem last ni akan berusaha lebih banyak lagi walaupun paper penggiraan + teori . I will fighting !!!
Dan kawan-kawan yang berjaya semua adalah ILHAM ain ! They are miracle to I got AKJ !












Terima kasih mak dan abah tak putus-putus doakan kejayaan akak .
You're my insipred abah and mak .
Without both of you I'm Nothing.
I will Repay what You Give to Me
InsyaAllah dengan izinNya.

Sem last ni (sem6) akak akan berusaha utk dapat DEKAN !
Tinggal lagi beberapa hari nak final exam , Almost 20 days left for final examination !
I will fighting to get DEKAN !
Doakan ain . Thank you ..



Good Morning

Morning semua ,

Terasa bangun awal plak harini . Permudahkanlah segala urusan ain harinu.. kebetulan hari ni ain ada presentation project hope berjalan dgn lancar dan jaya nyaaa., hope mood panel kami oke , seriau pun adaaa .. hmm

Semalam merupakan pelancaran baucer buku 1malaysia kt ptss. Boleh laa pelancaran nya . Maklumm MPP yg handle , nta pape , merapu pun ada , perasmian je pung sampai wajib bagai , haishhh .. dgn duduk kt lantainya , management haru katakan ,,,,

Tp ada mood spoil pg ni , mcm nk buang je tab 3 nihh , pehal tah charging xfull dr smlm , problem kot , pastu bila buka charged betri trun plak . Mau kena campak agaknya , hmmm , ada sesiapa tau problem dy apa ? Samsung ni byk problem toi laaa, ate bengangnya kome , hahaaa ,,,

Nk minta handphone buah la plakkk , iphone buah please coming , hahaaaa.

TERIMA KASIH

Selamat petang ,

Pertama sekali nak ucapkan terima kasih kepada PCL( http://www.nazlee.com/ ) sudi memberi tawaran iklan secara percuma selama 30 hari kepada ain @ lebih dikenali as kepada rakan blogger PCL. Jasa mu sangat dihargai.


Dan akhir kata :sesiapa yang nampak banner tu meh la singgah dan beli belah kat fanpage Shopaholic F'collection

Ain baru lagi dalam bisnes , salah silap sila beri tunjuk ajar yerrr...
Hopely HIT customer bertambah meningkat dgn cara macamni .
aminn .. InsyaAllah
TERIMA KASIH TAK TERHINGGA