Giveaway March Ainruslee In D'Blog

Assalamualaikum ,
Rasanya sekian lama ain tak update last pun masa makan kat steamboat dgn classmate. Maaf , ain agak kekangan masa , tambah2 dah nak hujung sem banyak yang nak kena selesaikan . Walaupun banyak urusan dunia , tapi urusan dengan Allah jangan kita lalai . Allah takkan uji kita kalau kita tak mampu buat. 

Da lama sgt diam , now ain lancarkan Giveaway Ainruslee khas utk sahabat ain .



02 - 20 MARCH 2014 
Syarat nak join
 Follow blog saya dan Farahcollection
 Follow twitter 
 Follow insta 
 Like fanpage
       
        
      *
 Buat entry bertajuk "Giveaway Ainruslee In D'Blog"
 Copy banner dan linkkan ke entry ni
 Publish entry di ruangan comment


SENARAI HADIAH 

13 ITEM UTK DIMENANGI
PEMILIHAN PEMENANG 
TOP REFERRAL +
2ND TOP REFFERAL +
RANDOM
SENARAI PESERTA AKAN DIPUBLISH PADA 15 HB.
GOOD LUCK
SENARAI PESERTA

TAMAT