♥♥bawal printed paisley♥♥

Hyeee u olsss..
Ain nk view tudung bawal printed paisley ..
Macam2 colour ada tauu ...


Bawal Printed Paisley

RM12 exc.postage
Postage RM6(sem) / RM9(ss)

Buy any 3 item free postage ♥
To order kindly whatsapp 0125904035

♥♥kerja ouh kerja #sarozaGBenterprise♥♥

Hye.. selamat mlm semua..

Malam ni ain kena bekerja ikut family siapkan kanopi for event peladang kot .. ada job je mmg comfirm kena tolong ayah decorate..

All item by Saroza GB Enterprise,
Venue : pengkalan raja,pekan nanas
Theme : green+white
Canopy arabian full set ..

In progress


♥♥preloved item♥♥

Hai..
Smlm ain ada terfikir nk jual preloved item ain , lagipun ain pki sekali dah pki sekali lepas tu xnk pki dhaa., n ada yg xpernah pki langsung.. drpd terperam dlm almari tu, bek ain jual 70% drpd harga sbnr kt sesiapa yg nak ,, hehee













Booked for 24hours only..
Semua item ni ain bru guna sekali jerrkk ..
Maaf jgk la size bdn ain pun kecik
So baju ni utk org yg badan dy sama gn ain..
Comel2 gituu.. heheee

♥♥instabazaar♥♥

Assalamualaikum , selamat pagi semua.
Ni nk propa sikit. Hehe. Nk citer pengalaman semalam.
Semalam ain n kak sedara join instabazaar kt utm skudai . Anjuran ktfinstabazaar. Kita nebes gila kot. Alkmaklum baru keluar n tayang nme bisnes . Hahaaa. Festime jioin insta bazar la cite dy.
Seriously mmg syok bak hang.. enjoy agt join nih .. sbb kita dpt kenal semua instashop yg popular. Pada pandangan ain, kitaorg masih dlm pembelajaran dlm bisnes instashop nih.. lepas ni boleh la tambah mne yg kurg . Ni semua dr inspiration insta yg lain. Heheee...
Ni barang farahs_collection & kektus_creation. Korg boleh je search kt ig.




So interesting this event ♥

Penyimpan wang syiling

Selamat ptg..

Ptg ni aktiviti ain layan movie .. sambil berbisnes. Dr pagi sampai ke petang tab ni xberhenti menaip. #Alhamdullilah .. rezeki tak putus2..
Korang dah view belum insta shop ain ? Hehee..

Bisnes2 jgk.. tapi buku finance un ain xstudy lg.. paper lagi stu akan ambil pada 22hb.. jap g ain buka buku nahh ... sabar tau finance nte sy bercinta dgn awak pulak yerr...

Sebelum terlupa, Ain nk tnya ada tak peminat wang syiling lama ? Ain n kwn baek ain tengah mencari buyer yg serius utk wang syiling lama ni..

Kalau ada yg minat nk beli boleh whattsapp ain 0125904035.

Minggu Exam buat Gadis Kecil

Assalamualaikum♥ ...

First sekalli nk minta maaf sbb lama tak update. Sibuk dengan kerja di Johor dan sekarang pula di perlis ain tgh sibuk preparation utk final exam.. my business pun close order sepanjang exam .. sbb xsempat nte dah open ain akan update di Instashop @farahs_collection.. bg sesiapa yg belum view instashop ain .. meh lerr singgah .. tgk2 mna yg berkenan. Ngeeee... sempat promote gitu ...

Sebelum terlupa hadiah GA semua dah dapat ? Maaf tak seberapa hadiahnyaa. N maaf atas bungkus yg xbapa nk reti . Hahaa. Tapi comel kan .. ♥

Minggu exam ni semua sakit nk dtg . Org exam nk sihat2 . Kita tiba2 plak sakit. Cepat sembuh oke demam . Dugaan exam or dugaan rindu johor.. padah balik johor dulu before exam . Ni jadinya..

My Subject in Final Examination

★Paper Operation Management ,8.30-10.30 : 9 april 2014
★Paper Business Finance 11.15-1.15 :22 april 2014

Dan akhir sekali
Permudahkan urusanku untuk menjawab peperiksaan akhir bagi semester 6 ini .. aminn.
dan selepas itu tamatlah pengajian ku di ptss dengan diploma pengajian perniagaan  . Lepas tu kita sambung degree . InsyaAllah dengan izinnya. Amin.