Kisah yang tak panjang

Assalamualaikum ,

Akhirnya demam dah semakin baik .. Terima kasih mak jaga akak masa akak sakit .. Dengan tak boleh bangun nya , muntah2 , rasa macam mmg tak larat langsung . Dalam hati , cepat sembuh aku tak nak susahkan mak abah ...
Terima kasih abah tolong akak poskan barang customer dan pemenang GA masa akak sakit..

Berbalik kepada tajuk . lain macam jerk bunyi nya ain .. Ini bukan lain macam mmg dah bermacam-macam.. Tak tahu nak habaq cmne ntah. Mudah-mudahan keputusan dia buat ini adalah keputusan yang baik utk masa depan dia.

Bagi ain , apa yang buruk datang dari ain .. apa yang baik datang dari Illahi. Waallahualam .. Jika ada jodoh , InsyaAllah bersama . Jika tiada dia bukan orangnya ... Yang penting dah usaha tapi Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya..

Ain kena bangkit semula utk meneruskan kehidupan seperti biasa .. Biasa mcm mana ? seperti biasa sibukkan diri dengan bisnes , hal keluarga dan sewaktu dengannya ..

Ada maklumat penting utk korang ,
Ain masih buka lagi pencarian agent farahscollection dropship .. Pendaftaran adalah PERCUMA .. Bagi yang minat boleh terus join kami di facebook https://www.facebook.com/groups/farahscollectiondropship/