Wordless Wednesday

Assalamualaikum


Selamat petang

Mari singgah !!!


SINGGAH JANGAN TAK SINGGAH 

Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com



Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Mini Reunion 93

Assalam..

Tak taula nk post apa . hahaha .. flashback balik mini reunion dengan kawan-kawan sekolah pada minggu lepas. min sbb ada yg tak hadir ..

Sebenarnya sejak ain blaja kt perlis tahun 2011 sampai la dah abes 2014 , ain tak jumpa lagi kwn sekolah sampai reunion minggu lepas baru ain p jumpa mereka . Sampaikan ada yg berkata perghh ain dah kaya skrg lupa kawan2 . Ya Ampun . kaya mana ta tau la .. aminn.... kot jadi kaya betui... doa tu..

Selama 4 tahun tak jumpa diaorg , bila jumpa sembang tak igt dunia .. Ada yg masih blajaq , ada yg dah kerja , ada juga masih mengganggur , ada yg tlong parents . ada yang dah anak 3 tau ! perghhh . FAST&FARIOUS bak hangg .. kita ni ja tak jumpa jodoh sesuai lagi.. Perancangan Allah lebih teratur . ye daq .. heeeee..

Banyak cerita yg ain tak tahu jadi tahu .. alahai perempuan.. Gosip mak jah u olls .. Lelaki pun apa kurangnya .. semua dok ada keta sendiri , kerjaya sendiri.. mmg superb lahh dyoang ... Majoriti of mini reunion ritu semua bdk kelas bawah drpd ain . Tapi bila time cmni takda kelas bawah ka kelas atas . Janji satu sekolah , sama2 mengaji dulu ..

Sembang2 tgk jam sampai dekat 10 malam , kafe tu pun nak katup dah .. alaaa . macam sat ja jumpaa .. len kali kita jumpa lagi naaa .. InsyaAllah dengan izinNya ....


masa nih balik kerja terus siap mandi p jumpa depa ..
wlupun penat kerja , dah org buat reunion kita p laaa ,
Penat dalam kegembiraan .
Hehehee 

Nanti jumpa lagi

FR'C

Assalamualaikum ..

Apa khabar kengkawan blogger ? Maaflah blog ni macam tak laku beberapa minggu. Focus mencari sesuatu yg telah hilang . hahaa . pergh ayat lagi mau DRAMA ! kihkihh ..

Secara umumnya ain nak gtau bisnes online ain dah beroperasi seperti biasa.. Bagi yg tak tahu ain jual apa tak apa kt sini ain habaq .. Ain jual dress&blouse utk wanita yg cantik2 diluar sana . Produk sampingan adalah serum sensual,blv foundation & eyebrow naked 2 .

Buat masa skrg ni ain buat 100% online . Diharap awk semua dpt bekerjasama gn ain and ajar mana yg xokay yee . hehehhee ...

Meh lah visit kami di instagram / page FB : farahs_collection

View of photo :

1. BLV PINKY GLOW FOUNDATION

2. SERUM SENSUAL (1BOX=10 BTL) 9 TYPES AVAILABLE

3. EYEBROW PENCIL BY NAKED 2 (BROWN COLOUR ONLY)

4. DRESS/BLOUSE

For more details whatsapp/sms 0125904035

Sebarang pertanyaan bley ja add FB ain / Follow ig FR'C / whatsapp pun bley !..
Ha .. lagi sekali ain seru ....


Meh lah visit kami di instagram / page FB : farahs_collection