FR'C

Assalamualaikum ..

Apa khabar kengkawan blogger ? Maaflah blog ni macam tak laku beberapa minggu. Focus mencari sesuatu yg telah hilang . hahaa . pergh ayat lagi mau DRAMA ! kihkihh ..

Secara umumnya ain nak gtau bisnes online ain dah beroperasi seperti biasa.. Bagi yg tak tahu ain jual apa tak apa kt sini ain habaq .. Ain jual dress&blouse utk wanita yg cantik2 diluar sana . Produk sampingan adalah serum sensual,blv foundation & eyebrow naked 2 .

Buat masa skrg ni ain buat 100% online . Diharap awk semua dpt bekerjasama gn ain and ajar mana yg xokay yee . hehehhee ...

Meh lah visit kami di instagram / page FB : farahs_collection

View of photo :

1. BLV PINKY GLOW FOUNDATION

2. SERUM SENSUAL (1BOX=10 BTL) 9 TYPES AVAILABLE

3. EYEBROW PENCIL BY NAKED 2 (BROWN COLOUR ONLY)

4. DRESS/BLOUSE

For more details whatsapp/sms 0125904035

Sebarang pertanyaan bley ja add FB ain / Follow ig FR'C / whatsapp pun bley !..
Ha .. lagi sekali ain seru ....


Meh lah visit kami di instagram / page FB : farahs_collection