Songket Lagi !!

okey yg ni songket bunga tabur .. 

Songket Bunga Tabur
2mtr X 2mtr
Songket tenun, kain ala2 cotton, tak tebal, kain tak panas


kain songket berkualiti

hai hai !
kita ada jual kain songket juga

Songket Azalea

2mtr Songket + 2mtr Dull Satin

Songket ni cantik sgt
Tenunan kemas
Kualiti tenunan yg baik
Kain songket kesat2 macam cotton

berminat ? 
boleh pm saya / whatsapp/ telegram 017-4749392



serum terbaik ! Kesan seawal 3 hari sahaja

Nak cantik tapi tak mau makan apa-apa supplement ? 
Gunakan SSP ..
 Hanya sapu sahaja .. 

Sebarang pertanyaan whatsapp/telegram 017-4749392

✔100% dr botanic tumbuhan
✔tanpa bahan tiruan, kimia atau pengawet
✔kelulusan KKM
✔halal
✔mempunyai 15 jenis serum

#PROJEKNFR

Assalamualaikum ...

apa itu projek NFR ? hahaha .. hastag projeknfr #projecknfr
secara tak langsung ada # sendiri then ain kongsikan segalanya apa yg ain masak .
projek nfr ni khas for cooking only . ngeeee

terbaru !!!

Belajar buat macaroons .. 

ala jadi cm tak jadi tapi ada rupa .. acane tu ?

DULL SATIN SILK

♡ Dull Satin Silk
♡ 4 meter / Bidang 45
♡ Boleh beli by meter (Minimum 2 Meter)

♡ Utk Order WhatsApp/Telegram +60174749392
Kain Dull Satin berkualiti. Kain lembut terletak, licin, tidak jarang dan tidak berkedut. Sangat selesa dan tidak panas.

Sesuai untuk buat baju kurung, baju Malayu, blouse, skirt, jubah

JAPENESE COTTON POLKADOTS


Japanese cotton 

Bidang 45' 4Meter

corak yang pelbagai
✏Lebih tebal daripada cotton Swiss tetapi nipis sedikit berbanding cotton English.
✏Jenis kain ini juga tidak mudah berkedut
✏mudah digosok, ringan dan sedap dipakai. 
✏Fabrik akan terasa sedikit keras sebelum dibasuh namun berubah menjadi lembut selepas basuhan kerana lilin yang menyelaputi kain telah ditanggalkan.

KAIN JAPENESE PLAIN SHINING


Japanese cotton plain shining

Bidang 45' | 4meter

corak yang pelbagai
✏Lebih tebal daripada cotton Swiss tetapi nipis sedikit berbanding cotton English.
✏Jenis kain ini juga tidak mudah berkedut
✏mudah digosok, ringan dan sedap dipakai. 
✏Fabrik akan terasa sedikit keras sebelum dibasuh namun berubah menjadi lembut selepas basuhan kerana lilin yang menyelaputi kain telah ditanggalkan.

IKLAN AGENT DROPSHIP

Assalamualaikum 

Group dropship ditubuhkan adalah ingin membantu student/suri rumah menjana side income. Saya ingin menambah agent yang serius buat duit duit. Agent di perlukan hanya 100 orang terawal sahaja. Jangan tinggalkan no telefon kerana saya tidak akan layan. Terbuka kepada mereka yg serius nak buat duit ,sila whatsapp saya . Wasalam .
(tiada yuran pendaftaran hanya memerlukan orang yang serius nak buat duit)


FARALENS

FARALENS
RM30 inc.postage

⊙Lens ni tahan setahun
⊙Kalau pndai jga boleh pkai hingga setahun
⊙Klu rase takut better 3 hingga utk 6bulan..
Mata kita kena jga jgk..
⊙Air kena kerap cuci jgn smpai kering
⊙Kalau tak buka penutup botol lagi boleh tahan hingga 2tahun(xpkai lgi)
⊙kalau rse mata snstf beli air ubt lens ttk di mata bila pkai lens
⊙jgn pkai tdur bahaya dan masak (tkt wap pns mncairkan lens)






whastapp/telegram : +60174749392


1st Grand Business Opportunity Presentation | Image

Assalamualaikum ,

GA yg sebelum ini serta merta terbatal kerana participant tidak melebihi 100 orang .. Di harap semua pihak tidak merasa rugi ke apa . hehehe . dah xcukup org cmne nk wt random kan ? so TEBATAL secara umumnya ! ..




semalam financial talk from ayie and hafiz dari gvg southern . 
mereka mmg superb ! 
Sharing about marketing financial and background hafiz .


Jumpa kami untuk dapatkan khidmat nasihat mengenai kewangan anda ..
kami sedia membantu dan memberikan perkhidmatan yang baik utk anda.



my mentor of financial advisor .
akak ni mmg superb laa . close yg besar2 je tau . mmg debik springggg .. double springggg,,

#cimbprincipal #financialadvisor #gvgsouthern

#p/s : bagi mereka yg sedang mencari kerja atau ingin membuat pendapatan sampingan especially mmg interested dalam financial . jiwa financial . niat nak bantu orang , boleh contact dengan kami 0125904035 ain ..